4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 12.9.2014 | 14:50

 

Κι άλλες τόσες για την Παρασκευή.

 

 

Malaise + Come With Reverse

 

 

Έρχονται από την μακρινή και παγωμένη Σουηδία και παίζουν την καλύτερη σκοτεινή μουσική εδώ και δυο δεκαετίες. Μαζί τους οι Come With Reverse.

 



Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

 

Vanessa Mae

 

 

Η Mae έρχεται στην Ελλάδα με το ηλεκτρικό βιολί της για να  μας ταξιδέψει με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπραμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες.

 

 

Ηρώδειο  [Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα] Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου με είσοδο 30-140 ευρώ.

 

 

Festivalaki

 

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά,  το καθιερωμένο πια κρητικό φεστιβάλ τεχνών & πολιτισμού «φεστιβαλάκι» - μετά από μια Αυγουστιάκη στάση στα Χανιά – μας δίνει ραντεβού «οικοδεσπότες» τον Βασίλη Σταυρακάκη, τον Αντώνη Μαρτσάκη, τον Γιώργο Μανωλάκη, τον Ζαχαρία Σπυριδάκη και το μουσικό τρίο των «Γιάλα».

 

 

 Τεχνόπολις [Πειραιώς 100, Γκάζι] Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου με είσοδο 14-16 ευρώ

 

 

 

Paradise Lost

 

 

Μια μεγάλη metal μπάντα στην Αθήνα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

 

 

Stage Volume 1 [Αγ. Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου] Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου με είσοδο 25 ευρώ

 

 

Omar Souleyman

 

 

Την προηγούμενη φορά ακύρωσε λόγω τηε Μέρκελ. Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία.  Από τους γάμους και τα πανηγύρια στην Συρία μέχρι το Primavera & το Gagarin 205, ο Omar Souleyman πάει παντού, με ένα χαρμάνι συριακών, τούρκικων, ιρακινών και κουρδικών ήχων.

 

 

 

Gagarin205 [Λιοσίων 205] Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου με είσοδο 20 ευρώ

 

 

 

ΨΧ Φεστιβάλ

 

 

Το ΨΧ είναι ένα φεστιβάλ της νέας ψυχεδελικής μουσικής σκηνής όπως αυτή διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα εμφανιστούν συγκροτήματα όπως οι The Noise Figures, Prins Obi & the Dream Warriors, My Drunken Haze, Chinese Basement, The Steams, BLML, Bazooka, Circassian, Alien Mustangs και Acid Barretts.

 

 

Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

 

Djangofest Athens Gypsy Jazz Festival

 

 

Το Djangofest gypsy jazz festival διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά, με πολλές συμμετοχές μουσικών και παράλληλες δράσεις σε ένα πλήρες πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο από την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Συμμετέχουν τα σχήματα: Diminuita, Gadjo Dilo, George Glavas, Parasol Gypsy Trio, Manouche Drome, Moma Band, Night & Day, κ.α.

 

 

Πάρκο Λαμπηδόνας [Βύρωνας] Παρασκευή 12 έως Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου με είσοδο ελεύθερη.