Οι Penny and the Swingin’ Cats νικητές του Jumping Fish Artist Contest

To Jumping Fish της COSMOTE ανανεώθηκε και γιορτάζει live!

LIFOTEAM 2.4.2014 | 15:59

Tους Penny and the Swingin' Cats ανέδειξε το κοινό κατά την ψηφοφορία για το νέο Jumping Fish Artist. Το Jumping Fish της COSMOTE (www.jumpingfish.gr), η πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες καλλιτέχνες, γιορτάζοντας τη νέα εποχή του, παρουσιάζει τους νικητές σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, στις 9 Απριλίου 2014, στο Club KooKoo στο Γκάζι.

 

Όσοι δώσουν το «παρών» θα δουν από κοντά το συγκρότημα που ήρθε στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού, Penny and the Swingin' Cats, αλλά και τους άλλους δύο υποψηφίους του διαγωνισμού, τα συγκροτήματα Muchatrela και AuXdience. Όμως η βραδιά επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις, καθώς μία εμφάνιση-έκπληξη ενός αγαπημένου καλλιτέχνη αναμένεται να φτάσει τη διάθεση των θεατών στα ύψη!

 

Οι Penny and the Swingin' Cats συμμετείχαν στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Εξωτικό Χαρμάνι», οι Muchatrela με το "That Night" και οι AuXdience με το "Not Waiting For You". Για πρώτη, επίσης, φορά, τα τρία υποψήφια κομμάτια προτάθηκαν από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Πάνο Σουρούνη, συντάκτη του Jumping Fish και ραδιοφωνικό παραγωγό, το δημοφιλές συγκρότημα Locomondo και τον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ 87.7, η οποία θα εναλλάσσεται σε κάθε νέο διαγωνισμό.

 

Το event θα ξεκινήσει στις 19.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

ΚΟΟΚΟΟ Ιάκχου 17, Γκάζι.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.jumpingfish.gr