Ty Segall

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία καταιγιστική του εμφάνιση στη χώρα μας, ο Ty Segall επιστρέφει για τρίτη φορά στην Αθήνα. Ο Καλιφορνέζος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε φέτος το «Freedom’s Goblin», έναν δίσκο-εξερεύνηση της ιστορίας του ροκ που κινείται σε ανάμεσα σε διαφορετικές διαθέσεις και είδη και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο καλύτερος της καριέρας του.

16/6, Gagarin 205, Λιοσίων 205, 21:00, εισ.: από 20 ευρώ

 

 

Monsieur Minimal, Live Erotica Party

Τα live του Σαββατοκύριακου
Monsieur Minimal

 

Ο Monsieur Minimal κι ο Δάκης συνεχίζουν τις κοινές τους στην ταράτσα του Gazarte. Mια καλοκαιρινή ρομαντική μουσική παράσταση, που παντρεύει την παλιά με την νέα και πάντα καλαίσθητη pop.

15/6, Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Ώρα: 22:30, Εισιτήριο: 7 ευρώ

 

 

Sevengill/ Message in a Cloud

Οι Sevengill είναι μια post progressive μπάντα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2016 και αμέσως ξεκίνησαν να γράφουν δικό τους υλικό και να παίζουν σε μικρές underground σκηνές. Ο ήχος τους ακροβατεί ανάμεσα στην post και την progressive metal και οι επιρροές τους περιλαμβάνουν μπάντες όπως οι ISIS, S.O.A.D., Tool, Mastodon κ.α. Τον Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι, “Scarecrow” και αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους άλμπουμ.

 

Οι Message In a Cloud δημιουργήθηκαν αρχικά ως one man project από τον Νίκο Λουκόπουλο το 2014 στην Αθήνα. Το στιλ τους είναι μια μίξη post rock, post metal, shoegaze και black metal, με μπάντες σαν τους Alcest, τους ISIS και τους Deafheaven να ξεχωρίζουν ως βασικές επιρροές.

15/6, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 3 ευρώ

 

 

Κωστής Μαραβέγιας

Τα live του Σαββατοκύριακου
Κωστής Μαραβέγιας

 

Μια μεγάλη συναυλία με ατμόσφαιρα beach party θα δώσει ο Κωστής Μαραβέγιας στη Πλατεία Νερού στο Φάληρο το Σάββατο. Δίπλα στο κύμα ο δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο με τις μποέμ ιστορίες του.

16/6, Πλατεία Νερού, Φάληρο, Ώρα: 21:30, Εισιτήριο: 10-15 ευρώ

 

 

Warm Up 2018

Τα live του Σαββατοκύριακου
Γιάννης Νάστας

 

Η ομάδα του Up Festival καταλαμβάνει το Μπέλ Ρέυ και μας βάζει από νωρίς στο κλίμα του φεστιβάλ. Ο Γιάννης Νάστας, των Xaxakes, τραγουδάει τα δικά του ερωτικά punk τραγούδια - αλλά και αγαπημένων του καλλιτεχνών.

16/6, Μπελ Ρέυ, Φαλήρου 88, Ώρα: 18:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Duo Aura, Classic Without Frontiers

Τα live του Σαββατοκύριακου
Duo Aura

 

Δύο διεθνείς και καταξιωμένες σολίστ που φημίζονται για την καλλιτεχνική τους συνεργασία ως Duo Aura, η Ελληνίδα Αγάπη Τριανταφυλλίδη στο πιάνο και η τουρκάλα Nil Kocamangil στο τσέλο δημιουργούν μια μοναδική συναυλία με έργα των Schumann, Rachmaninoff, Schostakowitch, Piazzolla, ελλήνων και τούρκων συνθετών.

17- 18/6, Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Θουκυδίδου 13, Ώρα: 21:30, Εισιτήριο: 5-10 ευρώ

Οδηγός Μουσικής