Το Μύρτιλλο υποδέχεται τον Παναγιώτη Αυγερινό και εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο εκδηλώσεων

Το cafe που λειτουργεί ως πολυχώρος Λόγου και Τέχνης από το 2013, απασχολώντας άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες γεμίζει τις ημέρες μας με ενδιαφέροντα θεατρικά και μουσικά events

LIFOTEAM 10.5.2018 | 12:10

Στο καφέ Μύρτιλλο, την πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που έγινε με σκοπό την μόνιμη απασχόληση αλλά και εκπαίδευση ατόμων ευπαθών ομάδων, θα εμφανιστεί την Δευτέρα 14 Μαΐου ο Παναγιώτης Αυγερινός.

 

Το Μύρτιλλο, λειτουργεί από το 2013 ως cafe - πολυχώρος Λόγου και Τέχνης. Αποτελεί μια καινοτόμο αυτοδύναμη εργασιακή και εκπαιδευτική μονάδα, όπου όλοι οι εργαζόμενοί της είναι συνυπεύθυνοι για τη βιωσιμότητά της. Το 90% των εργαζομένων στο Myrtillo ανήκει στις ευάλωτες ομάδες (άτομα με αναπηρίες).

 

Φιλοδοξώντας στην καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία του χώρου, οι άνθρωποι πίσω από αυτήν την συνεταιριστική επιχείρηση, θα ξεκινήσουν ένα νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

 

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν ενδιαφέροντα θεατρικά και μουσικά event, ώστε να το ευρύ κοινό να γνωρίσει το έργο τους και να γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας για την ενδυνάμωση και ανάπτυξη αυτής της σημαντικής προσπάθειας.

 

Ο Παναγιώτης Αυγερινός θα τραγουδήσει αγαπημένες επιλογές από τον νέο του δίσκο «Παίρνω την Σκυτάλη». Το live θα ξεκινήσει μετά τις 20.00

 

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook event.