Δείτε αποκλειστικά το «Come Inside» του Tareq

O Dreamer και ο Jose Ballerzosa σκηνοθετούν το νέο single του Eλληνοϊορδανoύ καλλιτέχνη

The LiFO team, 13.4.2018 | 14:14

Το νέο υλικό του Tareq είναι πραγματικά ουσιώδες, και είναι το είδος με το οποίο εξοικειώνεται κανείς σιγά σιγά, κερδίζοντας τον ακροατή, με την ευχάριστη αύρα και τις πολύτιμες σκοτεινές σκιές του.

 

Το "Come Inside" είναι μια σκοτεινή- in your face- erotica μπαλάντα, μέσα από "Indigo", το τελευταίο ΕΡ του Tareq (Amour Records/Minos EMΙ), που ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στο Παρίσι σε παραγωγή του Γάλλου καλλιτέχνη/ παραγωγού Lacquer.

 

Η συγκεκριμένη δουλειά αποτελείται από πέντε tracks στα οποία συνδυάζονται επιρροές από Pet Shop Boys, Depeche Μode με άλλες από τον Ewan Pearson και μελαγχολικά Balearic beats της δεκαετίας του ‘90 που ίπτανται με κινηματογραφική αίσθηση πάνω από το μεταμοντέρνο τοπίο της σημερινής ηλεκτρονικής σκηνής.

 

Το τέταρτο κατά σειρά video single μέσα από το Indigo, ανέλαβαν να οπτικοποιήσουν ο Dreamer και ο Jose Ballerzosa (υπεύθυνοι για το όλο art direction του EP αλλά και του βίντεο "Under Your Sun").

 

https://www.thedreamer.gr 

https://www.instagram.com/thedreamer_gr/

https://www.instagram.com/ballerzosa/

 

Το Come Inside είναι μια σύνθεση των Tareq, Lacquer και Jonny Neutron. Στο βίντεο συμμετέχει ο ηθοποιός Πασχάλης Καρατζάς.

 

https://www.facebook.com/tareqdisco

https://www.instagram.com/tareqdisco

 

 
Οδηγός Μουσικής