Οι ανοιξιάτικες συναυλίες στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου

Τα live επιστρέφουν στο όμορφο αναψυκτήριο του Μουσείου

The LiFO team, 21.3.2018 | 12:35

Τζαζ, γαλλικό τραγούδι και διασκευές κλασικών κομματιών θα ακουστούν τoν Απρίλιο στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου. Το αναψυκτήριο που φιλοξενείται στον καταπράσινο κήπο του Μουσείου και αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα, κρυμμένα σημεία του κέντρου διοργανώνει κάθε Πέμπτη στις 21:00 συναυλίες με καλεσμένους νέους Έλληνες καλλιτέχνες.

 

Το πρόγραμμα

Μ. Πέμπτη 5/4

Dilemma

To μουσικό δίδυμο παρουσιάζει ένα πρόγραμμα στο πνεύμα την Μεγάλης Εβδομάδας, με ύμνους και τραγούδια. Ενδεικτικά θα ακουστούν τα κομμάτια: Ave Maria, Amazing Grace, Hallelujah, Jesus gonna be here, Foi Na Cruz και Equinox.

 

Πέμπτη 12/4

Matthaia X. Spitadaki Live Acoustic Prοject

Η Ματθαίας Σπιταδάκη διασκευάζει και ερμηνεύει τραγούδια από αγαπημένους μουσικούς όπως τους Portishead, τη Nina Simone και τους Hooverphonic.

 

Πέμπτη 26/4

Νάσια Γκόφα, Κώστας Κωνσταντίνου, Πάνος Ηλιού- Just Jazzin’

Η ζεστή φωνή της Νάσιας Γκόφα δένει αρμονικά με την κιθάρα του Πάνου Ηλιού και το κόντρα μπάσο του Κώστα Κωνσταντίνου σε μια βραδιά με θέματα τζαζ από το Great American Songbook.

 

Πέμπτη 19/4

Βιολέττα & Σέμελη Σακελλαρίου- En chantant

Η Σέμελη και η Βιολέττα Σακελλαρίου παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στο γαλλικό τραγούδι θέλοντας να τιμήσουν συνθέτες, ποιητές, τραγουδοποιούς κι ερμηνευτές που τις έχουν αγγίξει.

 

Info

Νομισματικό Μουσείο

Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Τηλ.: 210 3610067

Ώρα: 21:00

Οδηγός Μουσικής