O Adrian Sherwood έρχεται στην Αθήνα

Μια σημαντική μορφή της Βρετανικής dub και reggae σκηνής στο ΚΠΙΣΝ για ένα DJ set

LIFOTEAM 1.2.2018 | 17:00

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ο Sherwood καινοτομεί με τις μουσικές παραγωγές του στη Βρετανική dub και reggae σκηνή. Έχει συνδεθεί με καλλιτέχνες όπως οι Lee Scratch Perry, Primal Scream, Depeche Mode, Asian Dub Foundation, Little Axe και Sinéad O'Connor, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του και στον χώρο της punk, post-punk, bass και πειραματικής μουσικής.

 

Οι συνεργασίες και οι παραγωγές του εκτείνονται από τους The Slits στους Nine Inch Nails, από τους Depeche Mode στους The Fall και από τους Blur στους Einstürzende Neubauten. To 2016 και το 2017 ο Sherwood εμφανίστηκε σε φεστιβάλ όπως τα Outlook, Dimensions, Dekmantel, Dour, Terraforma, Festival No.6 Worldwide αλλά και μαζί με τους Massive Attack, ενώ το 2018 ξεκινάει περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

 

Στην Αθήνα θα εμφανιστεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου για μία ανοιχτή συζήτηση, με συντονιστή τον Έλληνα μουσικό και παραγωγό, Cayetano, στις 19.30, στο Πύργο Βιβλίων, ενώα μέσως μετά στις 21.00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Sherwood σε ένα μοναδικό DJ set στον Φάρο.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.