Οι αλλαγές για τις συναυλίες του Sivert Høyem με τους Paradise

Το διαφορετικό line up για τα live σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

The LiFO team, 21.11.2017 | 12:26

Το πρόσφατα δημιουργημένο supergroup του Sivert Høyem, frontman των Madrugada, έρχεται σύντομα για τις πρώτες του συναυλίες σε Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα live που είναι προγραμματισμένα για τις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν με ελαφρώς αλλαγμένο line up λόγω  προβλημάτων υγείας του Rob Ellis.

 

Τον ντράμερ, που εκτός από τους Paradise παίζει στο πλευρό της PJ Harvey θα αντικαταστήσει στην περιοδεία ο Jack Revy.

 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας: «Για λόγους υγείας, ο Rob Ellis δεν θα μπορέσει να βγει στο δρόμο μαζί μας και να μας συντροφέψει αυτήν την χρονιά.

 

Η περιοδεία όμως θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς ο γενναίος και αποφασισμένος φίλος μας, Jack Revy συμφώνησε να πιάσει τις μπαγκέτες - είμαστε σίγουροι ότι είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πρόκληση.

 

Όσο λυπόμαστε που δεν είναι μαζί μας ο Ellis, άλλο τόσο ανυπομονούμε να βρεθούμε στην Ελλάδα και να παίξουμε για εσάς».

 

Παρά τα προβλήματα, κοινό και κριτικοί γράφουν μέχρι στιγμής τα καλύτερα για τις live εμφανίσεις τους και το πρώτο τους  EP, Yellow σε παραγωγή του John Agnello των Sonic Youth, έχει ήδη πάρει πολύ θετικά σχόλια.

 

Η εμφάνισή των Paradise στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της επετείου των 15 χρόνων από την ίδρυσή του. Opening act θα είναι οι George Gaudy & SUN.

 

Μια μέρα πριν, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στην Πάτρα στην Αίθουσα  Αίγλη και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater.

 

Info

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205, Αθήνα

Ώρα: 21:00

Εισιτήρια: 28-30 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οδηγός Μουσικής