Το νέο supergroup του Sivert Høyem, Paradise, έρχεται στην Ελλάδα

Οι Paradise θα εμφανιστούν ζωντανά σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

LIFOTEAM 27.7.2017 | 13:42

 

Η είδηση για τη δημιουργία των Paradise, ενός supergroup που αποτελείται από τους Sivert Høyem (Madrugada), Rob Ellis (PJ Harvey), Simone Butler (Primal Scream) και Rob McVey (Marianne Faithfull band) ήρθε λίγο μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Sivert στο Ηρώδειο. Οι Paradise καθώς ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν επίσημα το πρώτο τους υλικό, ανακοίνωσαν τρείς εμφανίσεις στην χώρα μας, σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη για τον ερχόμενο Νοέμβριο.

 

Η εμφάνισή τους στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της επετείου των 15 χρόνων από την ίδρυσή του. Μια μέρα πριν, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στην Πάτρα στην Αίθουσα Αίγλη και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater.

 

Λόγια για τους Paradise

Γέννημα του ακαριαίου ενθουσιασμού που ένιωσαν σε μια τυχαία συνάντηση στο Όσλο, οι Paradise δημιουργήθηκαν από την επιθυμία να επαναφέρουν, στον κορεσμένο και  εμμονικό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύγχρονο κόσμο, την αμεσότητα μιας εκρηκτικής live εμφάνισης. Οι Paradise είναι μια νέα σκοτεινή, αινιγματική πρόταση, που βρίσκει ζωή μέσα από την ύπαρξή της επί σκηνής και στόχος της είναι η φυγή από τις παγίδες της εποχής του διαδικτύου.

 

 

 

Πάτρα - Παρασκευή 24 Νοεμβρίου - Αίθουσα Αίγλη
Αθήνα - Σάββατο 25 Νοεμβρίου - Gagarin 205
Θεσσαλονίκη - Κυριακή 26 Νοεμβρίου - Principal Club Theater

Οδηγός Μουσικής