O Michael Kiwanuka έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Βρετανός τραγουδοποιός που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

The LiFO team, 26.7.2017 | 11:27

 

Μετά την ατυχή ματαίωση της συναυλίας του με τους Jamiroquai τον περασμένο μήνα, ο Michael Kiwanuka έρχεται το φθινόπωρο στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για δύο συναυλίες. Ο Βρετανός τραγουδοποιός που έκανε αίσθηση την περασμένη χρονιά, δίνοντας νέα πνοή στη soul και τη folk-rock, θα εμφανιστεί ζωντανά την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound στην Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall στην Αθήνα.

 

Το γεγονός πως ένας καλλιτέχνης που μόλις έκλεισε τα 30 του χρόνια, έχοντας προλάβει να κυκλοφορήσει δύο albums, ήδη συγκρίνεται από πολλούς με ονόματα όπως ο Marvin Gaye, o Curtis Mayfield, o Otis Redding, o Bill Withers, ακόμα και ο Van Morrison, λέει σίγουρα πολλά.

 

Ο Michael Kiwanuka ξεκίνησε από το Βόρειο Λονδίνο και το 2012 παρουσίασε το ντεμπούτο του, “Home Again”, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Η απαλή, αισθαντική και γεμάτη ψυχή, φωνή του μάγεψε τους πάντες. Όμως ακόμα κι αυτή η, ιδιαίτερα ζεστή για έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη, υποδοχή δεν προετοίμαζε τον ίδιο αλλά και όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στα μουσικά πράγματα για τον θρίαμβο που θα ακολουθούσε.

 

Με τον Danger Mouse και τον Inflo στην παραγωγή, ο Michael Kiwanuka κατόρθωσε να κυκλοφορήσει έναν δίσκο από αυτούς που οι άνθρωποι της Μουσικής Βιομηχανίας και του Τύπου ονομάζουν “gamechanger”. To "Love & Hate" αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για την παγκόσμια δισκογραφία μέσα στο 2016, συνοδευόμενο από διθυραμβικές κριτικές και μεγάλες πωλήσεις (νο 1 στη Βρετανία). Ο δημιουργός του θεωρείται ήδη ένα από τα ονόματα που όχι μόνο θα συνεχίσουν να μας απασχολούν μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά που σε μεγάλο βαθμό θα προσδιορίσουν τις εξελίξεις στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

 

 

 

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες είναι οι εξής: Για τη Θεσσαλονίκη, η προπώληση ξεκινάει στα 25 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 27 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 30 ευρώ.

 

Για την Αθήνα, η προπώληση ξεκινάει στα 28 ευρώ (μονό) και 50 ευρώ (διπλό), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 30 ευρώ (μονό) και 55 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35 ευρώ.


Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, στα νέα σημεία προπώλησης της viva (Σύνταγμα και Τεχνόπολη) και τα www.viva.gr & www.releaseathens.gr

 

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Οδηγός Μουσικής