New Long Fest: Το φεστιβάλ σκληρού ήχου ξεκινά στην Νέα Μάκρη

Τα συγκροτήματα του φετινού φεστιβάλ δίνουν τον δικό τους οδηγό επιβίωσης για το συναυλιακό διήμερο

Μαρία Παππά, 11.7.2017 | 16:40

 

Ένα από τα πιο καθιερωμένα ανεξάρτητα φεστιβάλ στην Αθήνα αυτή την εποχή είναι το New Long Fest που διεξάγεται στην Νέα Μάκρη. Γίνεται εδώ και 13 χρόνια με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου της περιοχής. Για ένα Σαββατοκύριακο όσο διαρκεί το φεστιβάλ μετατρέπεται σε έναν από τους πιο ωραίους και κοντινούς παραθαλλάσιους προορισμούς για τους λάτρεις του σκληρού ήχου μιας και η θάλασσα απέχει μόνο 5 λεπτά ενώ δίνεται και η δυνατότητα για camping.

 

Φέτος στις 15 και 16 Ιουλίου συμμετέχουν 14 από τις πιο καλές και πιο πολυσυζητημένες μπάντες της Ελλάδας στον χώρο της ροκ και μέταλ μουσικής και μπορείς τις απολαύσεις με πάρα πολύ χαμηλή είσοδο, άφθονη μπύρα και σουβλάκια όπως γίνεται κάθε χρόνο. Τους ζητήσαμε να μας πουν ποιο θα είναι το αντικείμενο που σίγουρα θα φροντίσουν να έχουν μαζί τους στο φεστιβάλ και για ποιον λόγο όπως και μια playlist με την μουσική τους.

 

HAIL SPIRIT NOIR

Στο φεστιβάλ θα φροντίσουμε να έχουμε μαγιό μαζί μας. Μας βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση, για να μεταδίδουμε τα ψυχεδελικά μας vibes στον ακροατή, ο οποίος έτσι γίνεται ένας πομπός, ο οποίος... Τι λέω μωρε, για μπάνιο το θέλουμε!

 

AMNIAC

New Long Fest: Το φεστιβάλ σκληρού ήχου ξεκινά στην Νέα Μάκρη

Σίγουρα ένα κουρδιστηρι για τα έγχορδα επειδή το κούρδισμα είναι ένα αντικείμενο με το οποίο δεν έχουμε και πολύ καλή σχέση κι έτσι χρησιμοποιουμε όλοι ένα.

 

KRAUSE

Το αντικείμενο που θα φροντίσουμε να έχουμε σίγουρα μαζί μας στο festival, είναι ο μπασίστας μας ο Κωστάκης γιατί μας διασκεδάζει, κάνει πάντα αυτό που του λέμε, μας φέρνει μπύρες και πατατάκια και γενικά είναι ο ταπεινός και πάντα πρόθυμος υπηρέτης μας.

 

VOID DROID

New Long Fest: Το φεστιβάλ σκληρού ήχου ξεκινά στην Νέα Μάκρη

Τo κουκλάκι Darth Vader! Eίναι το 5ο μέλος της μπάντας on stage και μας ακολουθεί παντού!

 

ALLOCHIRIA

Τα όργανά μας. Για να παίξουμε με αυτά.

 

 

DENDRITES

Θα λέγαμε μπύρα, αλλά σίγουρα θα ρέει άφθονη στο φεστιβάλ, οπότε αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα σε δύο πράγματα: Ή ένα σατανιασμένο πανό με τον Πάτερ Κλεομένη, ή καπέλα για να μην μας φάει ο ήλιος! Και μάλλον θα το παίξουμε safe και θα επιλέξουμε το δεύτερο, μην φάμε καμιά ευλογημένη ροχάλα on stage!

 

MAHAKALA

New Long Fest: Το φεστιβάλ σκληρού ήχου ξεκινά στην Νέα Μάκρη

Θα φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή ώστε η εμπειρία να είναι όσο πιο smooth γίνεται. Διουρητικά για τον Γιάννη (που ανεβάζει εύκολα πίεση), βιταμίνες για τον Έκτορα (που τώρα τελευταία τρώει μισή ρυζοκοφρέτα την ημέρα) για να μην έχουμε λιποθυμίες, αντικαταθλιπτικά για τον Δημήτρη (γιατί έχει κάποιου είδους προβλήματα) και για τον Χρήστο ένα νέο φάρμακο, σε πειραματικό στάδιο, για την ερειστικότητα.

 

CHRONOSPHERE

Το αντικείμενο που δεν θα ξεχάσουμε να φέρουμε μαζί μας είναι τα κόκκινα παντελόνια μας. Είναι το σήμα κατατεθέν μας πλέον.

 

 

BLAME KANDINSKY

New Long Fest: Το φεστιβάλ σκληρού ήχου ξεκινά στην Νέα Μάκρη

Θα έχουμε μαζί μας ενα μέτρο για να μετρήσουμε τα Νέα Μάκρη.

 

NOCHNOY DOZOR

Αντηλιακό (σώματος και προσώπου, είμαστε ευαίσθητοι στον ήλιο!)

 

BORDERLINE SYNDROME

Το αντικείμενο που οπωσδήποτε θα  φέρουμε στο φεστιβάλ είναι  η αγαπημένη μας κούτα , η οποία περιέχει  τα αντίτυπα από το EP μας “Synapses”, τα T-shirts με το logo της μπάντας , αντηλιακά, πετσέτες, σαγιονάρες, μαγιό... Τα πρώτα  δύο είναι για τον κόσμο που επιθυμεί να τα προμηθευτεί , τα υπόλοιπα είναι για το  μπάνιο μας.

 

PUTA VOLCANO

New Long Fest: Το φεστιβάλ σκληρού ήχου ξεκινά στην Νέα Μάκρη

Κλείνοντας την εξώπορτα στο μυαλό μας θα ακούσουμε τη φωνή της μάνας που θα λέει "αντιηλιακό να βάλεις". Θα έχει δίκιο. Όμως όταν κουβαλάς μια κούτα merch, όργανα και ένα σωρό συμπράγκαλα, δεν υπάρχει έξτρα χέρι να κουβαλήσει το αντιηλιακό.

 

SUPERPUMA

Μονωτικη ταινία, γιατί με μια μονωτικη όλα διορθώνονται - ακόμα και οι φαφλατάδες!

 

HYPNOTIC NAUSEA

Θα φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας μαγιό, για να μπορέσουμε να κάνουμε σίγουρα μια βουτιά στη θάλασσα. Βασικά θα προτείναμε και στον κόσμο να έρθει από νωρίς και να γίνει ένα τύπου meet & greet (τί σόι φεστιβάλ είμαστε) στην πλάζ της Νέας Μάκρης! Α, και αντηλιακό Carroten!

 

PLAYLIST

 

 

Ιnfo:

New Long Fest 2017
15 & 16 Ιουλίου
Στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης
(Πρώην Αμερικάνικη βάση) Λεωφ. Μαραθώνος 196
Έναρξη: 17:30 - Είσοδος: 4 ευρώ (την ημέρα)

 

Οδηγός Μουσικής