Οι Black Lips ξανάρχονται στην Αθήνα

Οι garage rockers έρχονται στη σκηνή του Gagarin με καινούριο δίσκο, σε παραγωγή Sean Lennon

LIFOTEAM 4.5.2017 | 16:02

 

Τα κακά παιδιά από την Atlanta επιστρέφουν με νέο δίσκο στην Αθήνα. Το νέο τους άλμπουμ “Satan’s Graffity or God’s Art” κυκλοφορεί τον Μάιο από την Vice Records σε παραγωγή Sean Lennon (γιο του John Lennon) και κατά τα λεγόμενα τους αποτελεί την πιο μουσικά εξελιγμένη έως τώρα δουλειά τους, χωρίς να μειώνει την αμεσότητα και τον βρώμικο rock n’ roll χαρακτήρα της μπάντας.

 

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει guest φωνητικά από τη Yoko Ono καθώς και συμμετοχή από τον Saul Adamczewski των Fat White Family. Ο Jack Hines, κιθαρίστας του συγκροτήματος από το 2002 μέχρι το 2004 επιστρέφει ξανά στη σύνθεση συναντώντας τα καινούρια μέλη: τον Oakley Munson (ντραμς) και την Zumi Rosow (σαξόφωνο).

 

Οι Black Lips επιλέγουν τα τελευταία χρόνια να παίζουν σε μέρη που άλλα δημοφιλή σχήματα συνήθως αγνοούν όπως το Ιράκ, την Ιορδανία, τον Λίβανο και την Αίγυπτο.

 

Τιμή εισιτηρίου: 22€ (τα πρώτα 100), 25€ (προπώληση/ταμείο)

Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Rhythm Records (Εμ.Μπενάκη 74), Syd Records (Πρωτογενους 13, Ψυρρή), Lab T-shirts (Θεμιστοκλέους 86)

Οι πόρτες ανοίγουν 20:00

Eναρξη 21:00

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οδηγός Μουσικής