Έρχονται οι Killers στην Αθήνα

Στις 24 Ιουνίου στο Ejekt Festival

LIFOTEAM 17.2.2017 | 14:13

 

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα έρχεται στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Ejekt Festival. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε την χαρά να δούμε τους Killers, το Σάββατο στις 24 Ιουνίου.

 

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν δισκογραφικά το 2004 με το πολυπλατινένιο “Hot Fuss”, οι Killers σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους και καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες της Αμερικής αλλά και του πλανήτη. Η χαρακτηριστική φωνή του Brandon Flowers και οι εθιστικές μελωδίες σε τραγούδια όπως τα “Mr.Brightside”, “Somebody Told Me”, “Smile Like You Mean It”, “Jenny Was A Friend of Mine” και “All These Things That I've Done” πέρασαν αμέσως στο πάνθεον της μουσικής δεκαετίας των 00ς. Αυτή ήταν όμως μόνο η αρχή!

To “Sam's Town” που ακολούθησε το 2006, σε παραγωγή Flood έγινε κι αυτό πλατινένιο και τους καθιέρωσε οριστικά ως μια πραγματική arena act. Οι Killers είναι πια μόνιμοι headliners στα κορυφαία φεστιβάλ του πλανήτη (Glastonbury, Coachella, κλπ), ενώ οι solo συναυλίες τους ξεπουλάνε τα εισιτήρια σε τεράστια γήπεδα, με αποκορύφωμα το Wembley Arena του Λονδίνου το 2013.

Η επιτυχία συνεχίστηκε με το – επίσης πολυπλατινένιο - “Day & Age” του 2008, σε παραγωγή του περίφημου Stuart Price με το “Human” και το “Spaceman” να ξεχωρίζουν. Η παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του δίσκου υπήρξε τόσο επιτυχημένη αλλά και εξαντλητική, ώστε το συγκρότημα να αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα τριών ετών, στα οποία κυκλοφόρησαν προσωπικές δουλειές τους.

Το 2012 επέστρεψαν στη δισκογραφία με το “Battle Born”. Συνολικά, στην καριέρα τους έχουν πουλήσει πάνω από 22.000.000 άλμπουμς παγκοσμίως και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του 21ου αιώνα σε όλα τα είδη μουσικής. Έχουν κερδίσει πολλά βραβεία (Brit Awards, NME Awards, MTV Europe Awards, American Music Awards, κλπ), ενώ έχουν κερδίσει και 7 υποψηφιότητες στα Grammy Awards. Το 2017 θα επιστρέψουν στη δισκογραφία, με τον 5ο δίσκο της καριέρας τους και μια μεγάλη τουρ που συμπεριλαμβάνει και την χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2017 θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

 

 

Info:

Ejekt Festival

Σάββατο 24 Ιουνίου

Πλατεία Νερού, Φάληρο

Προπώληση: 40 ευρώ (early bird), 44 ευρώ (ως τις 15/3)

VIP: 75 ευρώ (ως τις 15/3) – υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέτες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων, καθώς και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Διήμερα εισιτήρια: 70 ευρώ (early bird), 80 Ευρώ