Οι Maximum High είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης τεσσάρων γνώριμων μελών της Αθηναϊκής, και όχι μόνο, σκηνής.

Μέλη των The Last Drive, των Closer κ.α. συναντιούνται για ένα λάιβ στο six d.o.g.s.

LIFOTEAM 10.2.2017 | 09:42

 

Οι Maximum High είναι μία νέα μπάντα που ξεπήδησε από την Αθηναϊκή σκηνή, όμως αποτελείται από 4 ανθρώπους με μακρά και αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο:

 

Ο Θάνος Αμοργινός (The Last Drive, The Earthbound), ο Νίκος Ζωγράφος (Closer), ο Δημήτρης Κουτσιουρής (the Strays, Sunny Side Of The Razor, Black Drummer) και η Ειρήνη Δημοπούλου (Swing Shoes,The Earthbound, Hi-Rollers, Dustbowl) συγκροτούν μία πολύ δυνατή τετραμελή παρέα που θα μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον. 

 

Με βάση τις Indie, Rock, Funk, Dub, Dance και Punk καταβολές τους οι τέσσερις τους φτιάχνουν ένα ιδιαίτερο ιδίωμα που αποτυπώνεται εξαιρετικά στο ντεμπούτο Maximum High E.P. τους, που ηχογραφήθηκε στο Downstroke Studio του Θάνου Αμοργινού και το οποίο θα παρουσιάσουν ζωντανά, μεταξυ άλλων, στο six d.o.g.s το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

 

Οι Maximum High είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης τεσσάρων γνώριμων μελών της Αθηναϊκής, και όχι μόνο, σκηνής.

 

Το ομώνυμο E.P των Maximum High κυκλοφορεί ήδη μέσω Bandcamp ενώ επίσημα η κυκλοφορία του στα iTunes θα γίνει τον επόμενο μήνα με ένα εξώφυλλο που την επιμέλεια έχει ο πολύ γνωστός για την δουλειά του σκιτσογράφος Alteau, ο οποίος έχει επιμεληθεί εξώφυλλα για τους Rancid, The Undertakers, Happy Wags και άλλους καλλιτέχνες. Το τραγούδι Long Ago έχει δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση στον ξένο τύπο για την αισθητική του και τους στίχους του οι οποίοι περιγράφουν το πολύ δύσκολο ταξίδι ενός πρόσφυγα. Το ομώνυμο E.p. των Maximum High έχει Airplay σε Αμερική, Καναδά και Ευρώπη με πολύ θετικές κριτικές.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα