''Η ώρα των 50 λεπτών'' με τον Αντώνη Μποσκοΐτη κάθε Πέμπτη στο θέατρο Αγγέλων Βήμα

Live συνεντεύξεις με σημαντικούς εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού σε θεατρική σκηνή της Αθήνας

LIFOTEAM 2.11.2016 | 13:18

 

Η αρχική ιδέα είχε γνωρίσει επιτυχία προ 20ετίας στην ελληνική τηλεόραση με τη Μαλβίνα Κάραλη και τον Άρη Δαβαράκη. Αυτή τη φορά όμως, ο δημοσιογράφος και σκηνοθέτης  Αντώνης Μποσκοΐτης, επιχειρεί μια πρωτότυπη δράση: συνδυάζει τη δημοσιογραφία με τις τέχνες του θεάτρου και της μουσικής και παρουσία κοινού θα υποδέχεται κάθε φορά τους καλεσμένους του σε ρόλους ''ψυχαναλυτή'' και ''ασθενών'' αντιστοίχως.

 

Εκείνοι θα ξαπλώνουν στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή και θα απαντούν στις ερωτήσεις του εν είδει δημόσιας συζήτησης. Ο στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία σειρά συνεντεύξεων χωρίς επικαιρικό χαρακτήρα που θα δώσει στο κοινό την ευκαιρία να ''γνωρίσει'' σε βάθος αγαπημένους καλλιτέχνες.


Αμέσως μετά το τέλος της κάθε ''συνεδρίας'' που θα διαρκεί αυστηρά 50 λεπτά (ο τίτλος των παραστάσεων, άλλωστε, είναι δάνειος από το ομώνυμο βιβλίο ψυχολογικών ιστοριών του Ρόμπερτ Λίντνερ), οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύουν τραγούδια του ρεπερτορίου τους συνοδεία στο πιάνο του νέου πιανίστα και συνθέτη Αντώνη Παπακωνσταντίνου.


Πρώτη καλεσμένη - ''ασθενής'' είναι η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Αφροδίτη Μάνου.Οι παραστάσεις ξεκινάνε αυτή την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσει η Τάνια Τσανακλίδου την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, τη μεθεπόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου θα γίνει παύση λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, ενώ για τις 24/11 έχει προγραμματιστεί η Ευσταθία. Στο πιάνο ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου

Κάθε Πέμπτη  10.30μ.μ., Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 31, Αθήνα , Τηλ.: 210 5242211, Εισ.: €10 ευρώ (ποτό προαιρετικό)