Η Μόνικα αναβάλλει την συναυλία της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Newsroom, 25.8.2016 | 13:52

 

Με ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook στις 22 Αυγούστου η τραγουδίστρια Μόνικα ανακοίνωσε στους φίλους της την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 2 Σεπτεμβρίου συναυλία της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η ερμηνεύτρια δεν είχε διευκρινίσει για ποιούς λόγους η συναυλία ακυρώνεται.

 

Με ένα σχετικό και σύντομο δελτίο τύπου η εταιρεία παραγωγής της επιβεβαίωσε την επιθυμία της Μonika και δήλωσε πως σύντομα θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες για τη συναυλία.

 

Ανακοίνωση για την ακύρωση εξέδωσε και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών:

 

"Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πληροφορεί το κοινό ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου συναυλία της Μόνικας στον Κήπο του Μεγάρου, ακυρώνεται. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αιφνιδιαστική ακύρωση και τη συνακόλουθη ταλαιπωρία του κοινού, οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι τόσο το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όσο και η COSMOTE, χορηγός της συναυλίας, δεν ευθύνονται για την ακύρωσή της. H επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από το σημείο όπου αγοράστηκαν, στα ταμεία του Μεγάρου ή στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ"

Πληροφορίες 210 72.82.333