Bacardi Rumix – Summer Series

Δεύτερος σταθμός: Πάρος - Αντίπαρος

LIFOTEAM 21.7.2016 | 14:29


To Bacardi αυτό το καλοκαίρι προσκαλεί τον κόσμο σε μία σειρά από μεγάλα events που θα συναρπάσουν τον κάθε ένα!

 

Γνωστά Ελληνικά νησιά και άλλες ανατρεπτικές τοποθεσίες πρωταγωνιστές του Bacardi RUMIX - Summer Series, της πλατφόρμας όπως έχει ονομαστεί που θα υποστηρίξει τα events αυτά.

 

Μουσική, χορός, beach bar, bars και φυσικά τα αυθεντικά κουβανέζικα Bacardi cocktails, τα βασικά συστατικά και του δεύτερου event, σε Πάρο και Αντίπαρο, το τελευταίο τριήμερο του Ιουλίου.

 

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου η ομάδα του Bacardi θα βρίσκεται στα μπαράκια της Αντιπάρου.

 

Bacardi Rumix – Summer Series
Με hashtag #BacardiRUMIX, μπορείς να ενημερώνεσαι στα Social Media για τα δρώμενα του event σε Πάρο-Αντίπαρο.


Το Σάββατο θα περάσει απέναντι στην Πάρο και συγκεκριμένα στο nightlife της Νάουσας, ενώ την τελευταία μέρα του Ιουλίου, Κυριακή, θα επισκεφθεί την Santa Maria.

 

Με hashtag #BacardiRUMIX, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ενημερώνεται στα Social Media για τα δρώμενα του event σε Πάρο-Αντίπαρο.

 

Επικοινωνία τόσο για το το ραδιόφωνο όσο και για στοχευμένα sites και social media αλλά και η ανάλογη προβολή του μετά το τέλος του event, έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες ενημέρωσης του κόσμου γύρω από την παρουσία του Bacardi στα δύο αυτά νησιά. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και το Instagram για περισσότερες πληροφορίες.

 

Bacardi RUMIX - Summer Series. Μία υπόσχεση mixability διάφορων εκπλήξεων που το Bacardi πρόκειται να τηρήσει διασκεδάζοντας το κοινό του.

Οδηγός Μουσικής