4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 10.6.2016 | 13:36

 

Και άλλες 2 την Παρασκευή και μια μεγάλη για την Δευτέρα!

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Μπαλάφας

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Τα τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα και του Αλκίνοου Ιωαννίδη εκφράζουν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης ελληνικής μουσικής, ενώ ο νεότερος Λεωνίδας Μπαλάφας ξεχωρίζει με τις παραστάσεις και τα τραγούδια του. Εκπρόσωποι και οι τρεις μιας διαφορετικής τραγουδοποιίας, συναντιούνται στην πλατεία Νερού για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου.


10/6, 17:00, Πλατεία Νερού, Φάληρο, είσοδος.: €12-14.

 

 

 

King Dude w/ Of The Wand & The Moon

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

Ο King Dude με το πλήρες σχήμα του αλλά και οι Of The Wand & The Moon, το πρότζεκτ του Δανού Kim Larsen, έρχονται με σύγχρονους φολκ ήχους στο Second Skin Club.


10/06, 20:00, Second Skin, Δαμοκλέους 8, είσοδος: €15-18.

 

 

 

Σήκω, ψυχή μου, δώσε ρεύμα

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη, πριν ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα με το «θέατρο τραγουδιών» που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος, θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους από τον Κήπο του Μεγάρου, το Σάββατο 11 Ιουλίου.


11/6, 20:00, Κήπος του Μεγάρου Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, είσοδος: €12-14.

 

 

Indie Free Festival

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το Indie Free Festival επιστρέφει με 3 σκηνές και πλήθος ονομάτων της εγχώριας μουσικής σκηνής. Theodore, Empty Frame, Cruel Anagrams είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν στο Πεδίον του Άρεως το Σάββατο 11 Ιουνίου. Mέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα διατεθεί για τη στήριξη αυτό-οργανωμένων κοινωνικών δομών αλληλεγγύης προσφύγων.


11/6, 19:00, Πάρκο Πεδίον του Άρεως, είσοδος ελεύθερη.

 

The Dubrovniks

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το θρυλικό γκρουπ από την Αυστραλία επιστρέφει  στην Ελλάδα για ένα mini tour με το αρχικό line up που αποτελείται από τους παλιούς γνώριμους Boris Sujdovic, James Baker, Peter Simpson, Glenn Armstrong και Chris Flynn.

 

11/6, Piraeus 117, Πειραιώς 117, είσοδος: €16-22

 

 

 

Sigur Ros

 

 

 

To post-rock μπάντα από την Ισλανδία επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από δεκατρία χρόνια. Στις 13 Ιουνίου, το τριμελές σχήμα με τη συνοδεία εγχόρδων και πνευστών έρχεται στο Release Athens για μία μοναδική εμφάνιση που θα περιλαμβάνει κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους, ακόμα και από το ντεμπούτο τους, «Von». Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Black Angels, DIIV, Theodore και Afformance.


13/6, 16:00, Πλατεία Νερού, Φάληρο, είσοδος: €39.