Mythos Band Contest

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του νέου μουσικού διαγωνισμού

LIFOTEAM 27.5.2016 | 17:12

 

Το «MYTHOS BAND CONTEST» είναι ένας νέος μουσικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου συγκροτήματος για το 2016. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την 14 Music, την ανεξάρτητη δισκογραφική που δίνει βήμα στους νέους δημιουργούς, με την χορηγία της μπύρας Mythos.

 

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ξεκίνησε στο τέλος Μαρτίου με νέα, ελληνικά συγκροτήματα να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους στο ειδικό κανάλι του Youtube. Επιλεγμένα συγκροτήματα προκρίθηκαν στην φάση των προκριματικών. Σε δύο μαγευτικές και rock βραδιές στην Αρχιτεκτονική, τα συγκροτήματα μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Σκοπός τους να εντυπωσιάσουν το κοινό και να «πείσουν» τους κριτές πως «πρέπει» να είναι στον μεγάλο τελικό!

 

Mythos Band Contest
Τα Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ο Χρήστος Δάντης, η Τζώρτζια Κεφαλά (ΜΠΛΕ), ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης (Rock FM) και ο Κώστας Καλημέρης (Μουσικός Παραγωγός- Black Rock Studio)

 

Η φάση των προκριματικών, σε μια κατάμεστη Αρχιτεκτονική Live Stage, είχε τεράστια ανταπόκριση και ενθουσιασμό, από όλους. Τα συγκροτήματα, το κοινό αλλά και τους κριτές. Από  τη σκηνή της Αρχιτεκτονικής πέρασαν δεκαπέντε συνολικά συγκροτήματα, το καθένα μοναδικό και ξεχωριστό, όπου παρουσίασαν σε κοινό και επιτροπή το δικό τους πρωτότυπο υλικό, αλλά και ευφάνταστες διασκευές.

 

 

Από αυτά μόνο πέντε κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο Τελικό της ερχόμενης Κυριακής (29/5).

- L.O.U.D (Living On Universal Denial) : 109,9 dcb!!

- BRANDY ΣΟΥΑΡΕ

- RUNAWAY JESTER

- RIVERBED

- WALKMAN THE BAND 

 

Mythos Band Contest

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φάση των προκριματικών είχε ότι ένα από τα συγκροτήματα πέρασε απευθείας στον Τελικό, μέσω Live μέτρησης των decibel, που γινόταν με το τέλος της παρουσίασης των τραγουδιών για κάθε συγκρότημα ξεχωριστά. Οι L.O.U.D. ήταν οι πιο δυνατοί και κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 109,9 decibel! Και αυτό γιατί για τη 14 Music, η γνώμη του κοινού μετράει!!Κυρίως σε decibel.

 

Τα υπόλοιπα τέσσερα συγκροτήματα ήταν επιλογή της Κριτικής Επιτροπής. Η επιτροπή, σχολίασε, συμβούλευσε και επέλεξε τα group που ξεχώρισαν για το υλικό, την πρωτοτυπία και τη σκηνική παρουσία τους. 

 

Τα Μέλη της είναι:

  • Ο Χρήστος Δάντης
  • Η Τζώρτζια Κεφαλά (ΜΠΛΕ)
  • Ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης  (Rock FM) και
  • Ο Κώστας Καλημέρης  (Μουσικός Παραγωγός- Black Rock Studio)

Οικοδέσποινα της βραδιάς, η μοναδική καλλιτέχνης και performer Κέλλυ Καλτσή, η οποία καλωσορίζει και υποδέχεται επί σκηνής τους καλλιτέχνες.

 

Mythos Band Contest

 

Την Κυριακή 29/05, στον Τελικό του πιο μυθικού διαγωνισμού η αγωνία κορυφώνεται, με στόχο το μεγάλο έπαθλο για το νικητή: ένα αποκλειστικό Δισκογραφικό συμβόλαιο με την 14 Music. H βραδιά προβλέπεται ακόμα πιο δυνατή από τις προηγούμενες και θα είναι αξέχαστη. Η είσοδος τη βραδιά του τελικού θα είναι ελεύθερη.

 

DoorsOpen: 19.00

Ώρα Έναρξης: 20.00

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE

ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)

Τηλ. :.210-9014428, 210-3420842, 6978185871

 

Ακούστε  τα διαγωνιστικά τραγούδια των συγκροτημάτων που ξεχώρισαν στα παρακάτω Link:

L.O.U.D.:

 

BRANDY ΣΟΥΑΡΕ: 

 

RIVERBED: 

 

WALKMAN THE BAND: 

 

RUNAWAY JESTER: