Τι λες για ένα mojito στη Χαλκιδική;

Τι λες για ένα mojito στη Χαλκιδική; Facebook Twitter
0

Όταν είδα την ταινία High Fidelity άρχισα κι εγώ (όπως πολύς κόσμος φαντάζομαι) να φτιάχνω τις λίστες της ζωής μου. Σαν άλλος John Cusack ξεκίνησα να δημιουργώ top 5 με dos και donts από πράγματα που αγαπούσα ή μισούσα, ανάλογα την περίσταση. Όσο περισσότερο σκεφτόμουν, τόσο αυτές οι λίστες άλλαζαν μορφή, άλλοτε με new entries και άλλοτε με ηρωικές αποχωρήσεις (οποιαδήποτε ομοιότητα με tv reality είναι απλά συμπτωματική). Με τον καιρό κάποια από αυτά τα top 5 άλλαξαν, κάποια τα διέγραψα εντελώς (θα το ρίξω στην απειρία της νιότης), ενώ κάποια άλλα συνεχίζουν άθικτα και ακάθεκτα να με συντροφεύουν.


Ένα από αυτά είναι και το top 5 του καλοκαιριού, γιατί όταν μιλάμε για την πιο ξένοιαστη εποχή του χρόνου τα ζητούμενα είναι τα εξής: ήλιος, θάλασσα, πάρτι, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και mojito. Και να που φέτος έρχονται τα Bacardi Rumix Summer Series να εκπληρώσουν τη φαντασίωση πολλών από εμάς. Γιατί ότι και να λέμε, χωρίς δυόσμο, lime και τριμμένο πάγο δεν μπορείς να καταλάβεις καλοκαίρι.

Τι λες για ένα mojito στη Χαλκιδική; Facebook Twitter


Αυτή τη φορά το πιο ταξιδεμένο πάρτι του φετινού καλοκαιριού φτιάχνει βαλίτσες και ανεβαίνει βόρεια για να μας μυήσει στα μυστικά των κουβανέζικων cocktails από ρούμι. Μετά τη Μύκονο, την Αθήνα (Ejeckt Festival), τo Δρέπανο Αχαΐας (Kitesurf festival) και την Ίο, σειρά έχει τώρα η Χαλκιδική.Από τις 4 μέχρι τις 6 Αυγούστου, το απόλυτο party concept γεμίζει τα ποτήρια μας Bacardi και φέρνει καυτά κύματα μουσικής και ξέφρενης διασκέδασης.


Πρώτη στάση: Καλλιθέα Χαλκιδικής! Την Παρασκευή 4 Αυγούστου, τα Bacardi Rumix Summer Series θα βρίσκονται στο Pearl Club, ένα από τα κορυφαία open air clubs. Με την ανοιχτή οροφή να χαρίζει την πιο μαγευτική θέα στον έναστρο ουρανό, η νύχτα θα πάρει φωτιά καθώς το κορυφαίο δίδυμο Ace2Ace (aka Johny Gerontakis και MC Steve) θα ξεσηκώσει τους πάντες με τρελά dance beats και groovy sounds για πολύ, πολύ, πολύ χορό. Και επειδή καλοκαίρι σημαίνει πάρτι και πάρτι σημαίνει cocktail, τα original Bacardi Mojitos είναι έτοιμα να μας χαρίσουν τα πιο καλοκαιρινά χαμόγελα και την πιο ξέφρενη διάθεση.

Τι λες για ένα mojito στη Χαλκιδική; Facebook Twitter


Την επόμενη μέρα, στις 5 Αυγούστου, τα Bacardi Rumix Summer Series σταματούν στην παραλία Ξενία και πιο συγκεκριμένα στο Λευκή Άμμος Beach Bar. Up lifting μουσικές, ισχυρές δονήσεις από τα ηχεία και για μία ακόμα φορά ξέφρενος χορός. Γιατί ως γνωστόν, σε ένα κλασικό Bacardi beach party ποτέ δεν κάθεσαι.Και εδώ το απαραίτητο συστατικό είναι ένα: Bacardi Mojitos!


Και επειδή δύο μέρες δεν είναι ποτέ αρκετές, την Κυριακή 6 Αυγούστου τα Bacardi Rumix Summer Series παραμένουν στην παραλία Ξενία, όμως αυτή τη φορά κάνουν στάση στο Cabana Beach Bar. Ετοιμάσου για ένα ακόμα beach party που θα χαρίσει σε εσένα και την παρέα σου στιγμές απόλυτης διασκέδασης, πολλά χαμόγελα αλλά και την ευκαιρία να πάρεις μια γεύση από Κούβα, απολαμβάνοντας ένα Bacardi Mojito, τον βασιλιά των cocktails.


Και μην ξεχνάς! Και τις τρεις μέρες, τα περίφημα κορίτσια της Bacardi θα βρίσκονται κοντά σου με πολλά δωράκια, αλλά και πολλές Bacardi εκπλήξεις.


Όταν τα Bacardi Rumix Summer Series πάνε Χαλκιδική, ακολουθείς και εσύ, γιατί αυτό το πάρτι δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα.

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ