Δείτε τη φανταστική εμφάνιση των Gorillaz στο Demon Dayz

Δείτε τη φανταστική εμφάνιση των Gorillaz στο Demon Dayz Facebook Twitter
0

Πριν από ένα μήνα, οι Gorillaz ξανανέβηκαν στην σκηνή για την πρώτη τους εμφάνιση σε βρετανικό φεστιβάλ μετά από επτά χρόνια. Μπορείτε τώρα να δείτε on demand τη συναυλία που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς στο sold out Demon Dayz Festival μέσω του Red Bull TV.


Οι κάμερες του Red Bull TV κατέγραψαν ολόκληρο το σετ των Gorillaz –γιορτάζοντας την άνοδο του καινούργιου τους δίσκου στην κορυφή των charts- όπου συμμετείχαν φίλοι και συνεργάτες όπως ο Kano, οι De La Soul, ο Shaun Ryder, ο Vince Staples, η Kelela, η Jehnny Beth των Savages, ο Zebra Katz, ο Danny Brown κ.ά. με background τα visuals του συνιδρυτή των Gorillaz, Jamie Hewlett.


Σε μια συναυλία με αρκετές πρωτιές, οι τυχεροί που βρέθηκαν στο Demon Dayz είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά δύο ολοκαίνουργια τραγούδια: το "Sleeping Powder" που έγραψε και ηχογράφησε ο τραγουδιστής των Gorillaz, 2D, λίγες μόλις μέρες πριν και το "Garage Palace" με τη συμμετοχή της Little Simz.


Εκτός της «άχαστης» εμφάνισης των headliners Gorillaz, υπάρχουν και οι συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στο stage της Red Bull, Hall By The Sea. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει η αισθησιακή ποπ της Κολομβιανής Kali Uchis και ο Τζαμαϊκανός τραγουδιστής Popcaan. Απ'τα παρασκήνια τώρα, υπάρχει μια σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων που πραγματοποίησε η Julie Adenuga με τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.


Καθώς η μπάντα συνεχίζει το γεμάτο καλοκαιρινό της πρόγραμμα, πάρτε μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια της περιοδείας των Gorillaz στο Red Bull TV.

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ