Live, χορός και δροσιστικά Mojitos στο Ejekt Festival

Live, χορός και δροσιστικά Mojitos στο Ejekt Festival Facebook Twitter
Αυτό το Σάββατο μας περιμένει η γιορτή της μουσικής με το line up του Ejekt αλλά και μια ξεχωριστή φιέστα που θα έχει στήσει το Bacardi RUMIX Summer Series
0

Όλοι όσοι αγαπάμε τη μουσική μετράμε αυτές τις μέρες αντίστροφα μέχρι τη δική μας μεγάλη γιορτή που λες και κάθε καλοκαίρι έχει στόχο να μας υπενθυμίσει ότι οι μεγάλες αγάπες δεν σε αφήνουν ακόμα κι αν εσύ νιώθεις ότι τις έχεις αφήσει λόγω έλλειψης χρόνου.

Ευτυχώς, το Ejekt Festival είναι η μεγάλη διοργάνωση της μουσικής σκηνής που και αυτό το καλοκαίρι θα μας κάνει να ξεχάσουμε οτιδήποτε συμβαίνει έξω από τον χώρο της Πλατείας Νερού και θα μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των live.

Αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου θα ανέβουν στη σκηνή του Ejekt μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής και εμείς θα είμαστε εκεί για να απολαύσουμε δυνατούς ήχους χορεύοντας και τραγουδώντας με όλη μας τη δύναμη. Οι Circa Waves και οι Deaf Radio  είναι τα ονόματα που θα ανοίξουν το line up για να ακολουθήσουν οι Kills ακριβώς πριν από τους μεγάλους headliners. Οι Killers είναι μια μπάντα που όλοι όσοι αγαπάμε τη ροκ σκηνή πρέπει να δούμε ζωντανά, καθώς πρόκειται για ένα γκρουπ με μοναδικό performing και άπειρες επιτυχίες που κατά καιρούς έχουν γίνει το δικό μας προσωπικό soundtrack.

Live, χορός και δροσιστικά Mojitos στο Ejekt Festival Facebook Twitter

Κι όταν η μουσική που σου αρέσει παίζει ζωντανά σε έναν υπέροχο χώρο κι εσύ βρίσκεσαι εκεί απολαμβάνοντας για ώρες αυτή τη γιορτή της live εμπειρίας το μόνο που λείπει για να συμπληρώσει το σκηνικό είναι το αγαπημένο σου ποτό. Το Bacardi θα φροντίσει ακριβώς γι’ αυτό. Να μην σου λείψουν τα αγαπημένα σου κοκτέιλ που θα σε δροσίσουν σε αυτή την ατελείωτη νύχτα!

Εξάλλου, το Bacardi ξέρει πολύ καλά πως να πλαισιώσει μια γιορτινή βραδιά: αμέτρητα super δροσιστικά, extra απολαυστικά, αυθεντικά Bacardi Mojitos!

Live, χορός και δροσιστικά Mojitos στο Ejekt Festival Facebook Twitter

Απαραίτητα συστατικά ο δυόσμος, η ζάχαρη, το lime και φυσικά η μοναδική γεύση του Bacardi Rum σε ένα ξεχωριστό γευστικό “line-up” που θα μας απογειώσει ακόμα περισσότερο σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Ό,τι χρειαζόμαστε θα το βρούμε στο ειδικά διαμορφωμένο Bacardi Mojito Bar που θα γίνει η δική μας στάση απόλαυσης κάθε φορά που θέλουμε να πάρουμε μια ανάσα ανάμεσα στις εμφανίσεις των αγαπημένων μας γκρουπ. Η ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε τον χορό έχει την υπογραφή του Bacardi, ενώ τα παιχνίδια που θα στηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με το σήμα της Μαύρης Νυχτερίδας θα μας προσφέρουν ακόμα περισσότερη διασκέδαση αλλά και τη δυνατότητα να κερδίσουμε δώρα και να φτιάξουμε το δικό μας Bacardi Mojito!

Αυτό το Σάββατο μας περιμένει η γιορτή της μουσικής με το line up του Ejekt αλλά και μια ξεχωριστή φιέστα που θα έχει στήσει το Bacardi RUMIX Summer Series για όλους εμάς που θέλουμε να απολαμβάνουμε όσο περισσότερο γίνεται κάθε ευκαιρία διασκέδασης!

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM