Zήσε αξέχαστα #MoetMoments, με την Moët & Chandon

Zήσε αξέχαστα #MoetMoments, με την Moët & Chandon Facebook Twitter
0

Για πάνω από 270 χρόνια, η Moët & Chandon βασίζεται στο δυναμικό της όραμα και το καινοτόμο πνεύμα της και μοιράζεται τη μαγεία της με τον κόσμο, στις πιο ιδιαίτερες στιγμές του. Η ζωή είναι γεμάτη από μεγάλες στιγμές.


Αλλά είναι οι μικρές καθημερινές που μας κάνουν να νιώθουμε καλά κάθε μέρα του χρόνου. Μικρές στιγμές ομορφιάς, διασκέδασης, ανακάλυψης, χαλάρωσης, αγάπης και γέλιου. Αυτές είναι στιγμές που πρέπει να ζούμε και να θυμόμαστε.


Σταμάτησε να σκέφτεσαι το χθες ή να λαχταράς το αύριο. Σήμερα συμβαίνει τώρα. Από τη Νέα Ζηλανδία... στο Μεξικό. Από την ανατολή... έως μετά τα μεσάνυχτα...

Αυτές ακριβώς τις μεγάλες αλλά και μικρές στιγμές η Moët & Chandon τις μεταμορφώνει σε στιγμές Moët, υπενθυμίζοντάς μας ότι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις τη ζωή είναι να το κάνεις με τους δικούς σου όρους.


Η Moët & Chandon έχει θεσπίσει και καθιερώσει την Moët Party Day για να γιορτάζει όλες αυτές τις στιγμές που κάνουν τη ζωή μας ιδιαίτερη, διοργανώνοντας λαμπερά πάρτι, τα οποία θα λάβουν χώρα ταυτόχρονα σε 80 επιλεγμένα μέρη του κόσμου.


Σταμάτησε να σκέφτεσαι το χθες ή να λαχταράς το αύριο. Σήμερα συμβαίνει τώρα. Από τη Νέα Ζηλανδία ... στο Μεξικό. Από την ανατολή ... έως μετά τα μεσάνυχτα ...


H 17η Ιουνίου είναι η μέρα για να γιορτάσουμε κάθε στιγμή, η ημέρα για να απολαύσουμε κάθε λεπτό.


Φέτος , το Moët Party Day γιορτάζεται στην Αθήνα με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Εάν θέλεις να είσαι ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους της Moët & Chandon, που θα ζήσει μια αξέχαστη #MoetMoment, δεν έχεις παρά να μπεις στην επίσημη σελίδα της Moët στο facebook και να ακολουθήσεις τις οδηγίες! Join the #MoetPartyDay!

Official Facebook page: Moët & Chandon Greece

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ