Πήγα στα TGI Fridays και... #epathamexiquila!

Πήγα στα TGI Fridays και... #epathamexiquila! Facebook Twitter
0

Τι θά 'λεγες να ταξιδέψεις μαζί με τους amigos σου μέχρι το Μεξικό; Σου πέφτει κομματάκι μακριά; Τότε απλά πήγαινε μέχρι τα TGI Fridays™, γιατί οι μεξικάνικες προτάσεις που μόλις προσγειώθηκαν στο αγαπημένο μας στέκι, θα φέρουν το Μεξικό δίπλα σου!


Τα Fridays πάντα ήταν σημείο αναφοράς για εμάς με τα πεντανόστιμα φαγητά και τις πλούσιες margaritas. Αυτό το καλοκαίρι όμως έβαλαν σκοπό να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, ταξιδεύοντάς μας μέχρι το πολύχρωμο Μεξικό, με παιχνιδιάρικη διακόσμηση, διάθεση για φιέστα, αλλά και κολασμένες επιλογές από αυθεντικές γεύσεις της Λατινικής Αμερικής, που θα κάνουν κι εσάς όπως κι εμάς να αναφωνήσετε « Madre Mia! Έπαθα Mexiquila!».


Το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσεις στο έπακρο το εξωτικό αυτό ταξίδι, είναι καλή παρέα και ίσως λίγα Ισπανικά, μιας και όλοι οι σερβιτόροι έχουν πλέον μεξικάνικα ονόματα!

Τα Fridays™ δημιούργησαν τρία ξεχωριστά cocktails με Jose Cuervo και χαρακτήρα μεξικάνικο για να συνοδεύσουν τις μεξικάνικες γεύσεις

 

Το εισιτήριο μας γι' αυτό το ταξίδι ήταν τα χειροποίητα, τραγανά Macho Nachos, επικαλυμμένα με πικάντικο κιμά, σιγομαγειρεμένο με πιπεριές chipotle και tequila, με συνοδεία από queso cheese sauce & φρέσκο guacamole. Κι επειδή το Μεξικό, θέλει τα tacos του, στα TGI Fridays™ συνεχίσαμε δοκιμάζοντας τις τέσσερις διαφορετικές γεύσεις tacos που μας έκαναν να αναστενάζουμε πάνω από το τραπέζι. Αγαπημένα μας αποδείχθηκαν και τα Jalapeno Cream Brisket Tacos με αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί που προτείνουμε να μη διστάσεις να δοκιμάσεις, γιατί στους μεξικάνικους πειρασμούς δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι κρατημένος.


Ο νόμος της γεύσης όμως στο Μεξικό θέλει μπουκιά από tacos και γουλιά από Margarita εναλλάξ, γι αυτό τα Fridays™ δημιούργησαν τρία ξεχωριστά cocktails με Jose Cuervo και χαρακτήρα μεξικάνικο για να συνοδεύσουν τις μεξικάνικες γεύσεις: το δροσερό και φρουτένιο Watermelon Margarita με φρέσκο καρπούζι και νέκταρ αγαύης, το εναλλακτικό και καλοκαιρινό Pink Chili Margarita με ροζ γκρέιπφρουτ και σιρόπι τσίλι, αλλά και το σπιρτόζικο Εl Burro με σπιτικό σιρόπι ginger και φρέσκο χυμό λεμονιού και lime. Το δικό μας αγαπημένο, το πικάντικο El burro...όνομα και mexiquila.


Μην περιμένεις. Τρέξε να ζήσεις το Μεξικό στα TGI Fridays™ και μοιράσου τα αγαπημένα σου. Το Viva la Vida δεν μπορεί να περιμένει.

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ