Το Σάββατο 24 Ιουνίου το Hot Yoga Athens studio φιλοξενεί τον καταξιωμένο personal trainer, Χάρη Ιωαννίδη και υποδέχεται το καλοκαίρι με το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα του, «Welcome Summer». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ηλικία και σε κάθε σωματότυπο. Αποτελείται από μια σειρά ασκήσεων με theraband (λάστιχο) που σκοπό έχουν την σύσφιξη, σφριγηλότητα και μυϊκή τόνωση του σώματος. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα πόδια, τους γλουτούς και στον πυρήνα (κοιλιακούς). Ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα.

 

Ο Χάρης Ιωαννίδης ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια ως αθλητής του βόλεϊ σε μικρή τοπική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια τον κέρδισε το marketing, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών, έχοντας όμως, πάντα παράλληλη δραστηριότητα την άθληση. Μετά από αρκετές, διαφορετικές επαγγελματικές διαδρομές, αφού είχε πάρει την πιστοποίηση του στο personal training - pilates - trx, ξεκίνησε να εργάζεται σε γυμναστήριο κάνοντας ομαδικά προγράμματα pilates και somatics functional training.

Η διαρκής ανησυχία του για εναλλακτικές μορφές άσκησης, τον οδήγησε τότε, στο να εφαρμόσει το trx και τα therabands σαν ολοκληρωμένη μέθοδο προπόνησης. Για πάνω από 9 χρόνια δουλεύει στο functional training.  Ακολούθησαν σεμινάρια σε Μιλάνο, Κοπεγχάγη και Θεσ/νικη για την συνεχή του κατάρτιση και εκπαίδευση. Μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Τελευταίο του εγχείρημα είναι το Web Training και η συνεργασία με περιοδικά και sites για παρουσίαση ασκήσεων.

 

Welcome Summer Workshop – Charis Ioannidis
Σάββατο 24 Ιουνίου 17.00

Hot Yoga Athens

Ολυμπιονικών 220, Ψυχικό

 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20€.
Η προ-κράτηση θέσης και η προ-πληρωμή είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένων θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υποδοχή του studio (t: 210-6756770).