Φέτος η άνοιξη στην Αθήνα είναι κινηματογραφική

Φέτος η άνοιξη στην Αθήνα είναι κινηματογραφική Facebook Twitter
0

Τη στιγμή που η Αθήνα πνίγεται από τα μεθυστικά αρώματα της μαργαρίτας και της δενδρομολόχας, των λουλουδιών που πασχίζουν να βρουν τη θέση τους στα τσιμεντένια ρήγματα και τις σχισμές από μπετόν που "φυτρώνουν" κάθε άνοιξη, ένα μουσικοκινηματογραφικό ραδιόφωνο αποφασίζει να μας σηκώσει από τον καναπέ και να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με την πόλη και την τέχνη. Το En Lefko Film Festival, το πρώτο κινηματογραφικό παιδί του ραδιοφωνικού σταθμού En Lefko 87.7 αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε σινεμά και στήνει μια κινηματογραφική γιορτή με πολύ σινεμά, ατελείωτη μουσική, πάρτι, χορούς και βόλτες στην πανέμορφη, ανοιξιάτικη Αθήνα.

Αν πιστεύετε ότι ο Τζέιμς Φράνκο θα γινόταν τέλειος παραγωγός ταινιών πορνό, αν πάντα θέλατε να δείτε τον Ρίτσαρντ Γκιρ να τσακώνεται με τον Στιβ Κούγκαν, αν είχατε ελπίδες να ταξιδέψετε στη ζούγκλα του Αμαζονίου με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Σιένα Μίλερ για συντροφιά, κι αν τα όνειρά σας έχουν κάτι από Σκορσέζε, με λίγο Γούντι Άλεν και πολύ, ανεξερεύνητο, αριστουργηματικό σινεμά, τότε το En Lefko Film Festival φτιάχτηκε για εσάς! Αν πιστεύετε ότι το καλύτερο Drive In σινεμά του πλανήτη θα ήταν εκείνο που έχει θέα την πανέμορφη πόλη της Αθήνας κι αν είχατε πάντα την ανομολόγητη πεποίθηση πως τα καλύτερα ντίσκο πάρτι μπορούν να στηθούν αυθόρμητα στα σοκάκια της πόλης μας, τότε ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε τα χορευτικά σας παπούτσια.

Φέτος η άνοιξη στην Αθήνα είναι κινηματογραφική Facebook Twitter

Από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου, η Αθήνα χορεύει σε ρυθμούς κινηματογραφικούς! Προ-βάλλοντας ανεξερεύνητα κινηματογραφικά διαμάντια της τρέχουσας παραγωγής, αστικές ιστορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας, τηλεοπτικές σειρές-έκπληξη και διοργανώνοντας ανοιξιάτικα happenings και διαδραστικές βιωματικές δραστηριότητες, το φεστιβάλ αποσκοπεί να χαρίσει άπλετες εικόνες και μουσική, οδηγώντας μας ομαλά, αλλά και εντυπωσιακά, προς την πιο καυτή και απρόβλεπτη κινηματογραφική περίοδο της χρονιάς, την καλοκαιρινή.

Φέτος η άνοιξη στην Αθήνα είναι κινηματογραφική Facebook Twitter

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένας μεγάλος διαγωνισμός του En Lefko Film Festival με τίτλο Get Creative μας καλεί να γίνουμε δημιουργικοί, να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό μας στο Facebook και το Instagram με τα χάσταγκς #getcreative και #cuttypaizei και να μπούμε στην κλήρωση για δώρα αξίας μέχρι 3.000 ευρώ! Πληροφορίες αναλυτικά, και εισιτήρια για τις προβολές και τις παράλληλες δράσεις του En Lefko Film Festival μπορείτε να βρείτε στο site της διοργάνωσης elff.gr

Φέτος η άνοιξη στην Αθήνα είναι κινηματογραφική Facebook Twitter
Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ