Τhe APIVITA Experience Store Special Events

Τhe APIVITA Experience Store Special Events Facebook Twitter
0

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου έρχονται στο The APIVITA EXPERIENCE STORE για να μας γνωρίσουν ακόμη καλύτερα την πολυαγαπημένη και πολυβραβευμένη ΝΙΚΗ, σε μία διαφορετική παρουσίαση βιβλίου.

Όταν ένα νεαρό κορίτσι μεγαλώνει σε μία από τις πιο ταραγμένες ιστορικές περιόδους της νεότερης Ελλάδας, η ζωή της γίνεται δραματική και τελικά μυθιστορηματική! Η κατοχή, ο εμφύλιος, η φυλακή, η "παρανομία", η μοναξιά, η αγωνία, ο έρωτας, η σκληρότητα, σημαδεύουν τη ζωή της Νίκης και συγχρόνως τη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς.

Η ΝΙΚΗ αγαπήθηκε αμέσως και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μια από τις πιο πολυσυζητημένες θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς". Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Γιώργος Λύρας διασκεύασαν  το έργο για το θέατρο σε μία εντυπωσιακή παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η παράσταση ανεβαίνει από το Φεβρουάριο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές. Ο συγγραφέας και η "ηρωίδα" του θα μας μιλήσουν για τη δική τους ΝΙΚΗ.  Για την εσωτερική της δύναμη και την θέλησή της για ζωή!

Info:

Σάββατο 11 Μαρτίου, 12:30 – 14:30

Είσοδος ελεύθερη

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2103640560

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

The APIVITA Experience Store

Σόλωνος 6, Κολωνάκι

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ