Δείτε τα sneak peeks της ταινίας Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου

Δείτε τα sneak peeks της ταινίας Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου Facebook Twitter
0

Ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου, σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου, και δε θα μπορούσαμε να μη μοιραστούμε μαζί σας τα φοβερά sneak peeks της συναρπαστικής περιπέτειας που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν τελικά τα τέρατα είναι αληθινά. Το πολυαναμενόμενο remake έρχεται στους κινηματογράφους από τους παραγωγούς του Γκοτζίλα και τη σκηνοθετική ματιά του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς και μας ταξιδέυει στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού.

Το στόρι:

Η ιστορία ξεκινά το 1971, όταν μια ομάδα εξερευνητών και στρατιωτών ακολουθούν ένα μύθο στον Ειρηνικό Ωκεανό βασισμένοι σε φήμες για την ύπαρξη ενός νησιού όπου ζουν προϊστορικά και τερατώδη πλάσματα. Σύντομα θα ανακαλύψουν τη Νήσο του Κρανίου, το νησί που πρωταγωνιστεί στις λαϊκές παραδόσεις και μαζί του θα ανακαλύψουν και τα σπάνια, τερατώδη πλάσματα. Ο Kong δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του, δείχνοντας σε όλους ότι είναι ο βασιλιάς του νησιού και κορυφή της τροφικής αλυσίδας.

Δείτε παρακάτω τα sneak peeks του αναμενόμενου remake:

Πίθηκος είναι αυτό;

Τα τέρατα υπάρχουν

 

Μεγαλειώδες

Το νεκροταφείο

Monster Battle

Στην ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» πρωταγωνιστούν οι Τομ Χίντλεστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, η βραβευμένη με Όσκαρ Μπρι Λάρσον, ο Τζον Γκούντμαν και ο Τζον. Σ. Ράιλι. Το διεθνές καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Τιάν Τζινγκ, Κόρεϊ Χόκινς, Τζέισον Μίτσελ, Τζον Ορτίθ, Τόμας Μαν, Σία Γουίγκαμ, Τόμπι Κεμπέλ και Γιουτζίν Κορδέρο. Ο Βογτ-Ρόμπερτς σκηνοθετεί από ένα σενάριο των Μαξ Μπόρενσταϊν, Τζον Γκάτινς, Νταν Γκίλροϊ και Ντέρεκ Κόνολι.


Η ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου 2017, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ