Η μαγεία του Surf & Turf στο Chefi

Σε ένα αποκλειστικό wine dinner με κρασιά Γαία

LIFOTEAM 29.1.2016 | 10:00

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε γεμάτοι ενθουσιασμό τους οινοπαραγωγούς Γιάννη Παρασκευόπουλο και Λέων Καράτσαλο, σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να γευτούμε τα εκλεκτά κρασιά της ΓΑΙΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ και να ακούσουμε την ιστορία πίσω από το κάθε ένα από αυτά. Απολαύστε, ανάμεσα σε άλλα, δύο Ασύρτικα - το εξαιρετικό ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ και τη μοναδικότητα του WILD FERMENT, καθώς και το χαρισματικό Αγιωργίτικο ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ.

 

Το ευφάνταστο SURF & TURF μενού του σεφ Αλέξανδρου Κοσσυβάκη, θα συνοδεύσει άψογα τη ΓΑΙΑ στο τραπέζι σας, συνδυάζοντας θαλασσινές λιχουδιές όπως κακαβιά οστρακοειδών και σολομό teriyaki, με τις πιο πλούσιες γήινες γεύσεις του καρπάτσιο μόσχου και του μελωμένου χοιρινού Iberico.

 

Η ΓΑΙΑ Οινοποιητική ιδρύθηκε το 1994 και εστιάστηκε απόλυτα σε δύο από τις σημαντικότερες ζώνες ΠΟΠ της Ελλάδας, την Σαντορίνη και την Νεμέα με κύριο στόχο την ανάδειξη των εν λόγω ποικιλιών στο παγκόσμιο στερέωμα.

 

ΝΟΤΙΟΣ, 50% Μοσχοφίλερο & 50% Ροδίτης
Welcome drink

 

ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, 100% Ασύρτικο, 2015
Κακαβιά με όστρακα, ριζότο λεμονιού, αϊολί σαφράν, αφρός άνιθου

 

Wild Ferment, 100% Ασύρτικο, 2015
Σολομός teriyaki, μέλι-πορτοκάλι, κολοκύθα, κρέμα wasabi, κινόα, βινεγκρέτ τζίντζερ

 

ΓΑΙΑ S, 70% Αγιωργίτικο & 30% Syrah, 2013
Καρπάτσιο & ταρτάρ μόσχου, φάβα με λάδι τρούφας, ξινόμηλο, μους horseradish

 

ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ, 100% Αγιωργίτικο, 2012
Χοιρινό Iberico μελωμένο, μαυροδάφνη & λιαστή ντομάτα, pancake κολοκυθιού, πουρέ σελινόριζας, μαρμελάδα κρεμμυδιού, καρότο

 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ, Φυσικώς Γλυκύς Οίνος, 100% Λιαστό Αγιωργίτικο, 2005
«Σπασμένο» mille feuilles σοκολάτας, πραλίνα φουντουκιού, παγωτό μάνγκο, ζελέ βατόμουρο, αλμυρή καραμέλα

 

45 ευρώ το άτομο
20:00 – 24:00


Κρατήσεις: 210 6815774 – [email protected]
Λόγω περιορισμένων θέσεων κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα


CHEFI The Restaurant
Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι 

Τηλ.: 210 6815774