Η Μητρόπολη των σάντουιτς στο κέντρο της πόλης

Το Metropolis Sandwich υποδέχεται τον χειμώνα με νέες γευστικές προτάσεις.

LIFOTEAM 5.11.2015 | 11:15


Έσκασε μύτη στην πόλη μόλις πριν από 7 μήνες και ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, χάρη στα μοναδικά του σάντουιτς και όχι μόνο. Το Metropolis Sandwich δεν σταματά να μας εκπλήσσει και υποδέχεται τον χειμώνα με νέες γευστικές προτάσεις, πάντα σε τιμές value for money.


Ξεκινώντας από το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, κάθε πρωί, μετά τις 7:30 σερβίρει πλούσιο πρωινό με χειροποίητα μπριοσάκια με καπνιστό χοιρινό και γραβιέρα Νάξου, μπάρες δημητριακών αλλά και το φοβερό σπιτικό κέικ με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Και τι καλύτερο για να τα συνδυάσετε από έναν φρέσκο χυμό με φρούτα εποχής, όπως ο θρεπτικότατος χυμός με καρότο, πορτοκάλι και τζίντζερ, ή πίνοντας έναν καφέ μίας από τις από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες στην αγορά. Νέες πινελιές στο μενού το Ceasar's Sandwich με iceberg, αυθεντική ceasar's σος και παρμεζάνα, το σάντουιτς με ψαρονέφρι, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα, ντιζόν και γραβιέρα πάνω σε ζυμωτό ψωμί, αλλά και η τσιαπάτα με μοσχάρι γεμιστό και καπνιστό τυρί Μετσόβου. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το carpaccio από entrecôte με άρωμα λευκής τρούφας, τον σπιτικό μαριναρισμένο σολομό με σάλτσα γιαουρτιού και, φυσικά, το περίφημο rib eye με καπνιστό τυρί Μετσόβου, σάλτσα εστραγκόν και το περίφημο burger με 100% μοσχαρίσιο κιμά, παντσέτα και κασέρι Βόλου.


Και αν θέλετε να πειραματιστείτε πάνω σε άλλους συνδυασμούς, εκτός μενού, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σάντουιτς, επιλέγοντας από μια μακροσκελή λίστα υλικών με εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά (ελληνικά και ξένα), φρέσκα λαχανικά και «ψαγμένες» σος αλλά και ανάμεσα σε 15 διαφορετικά είδη ψωμιού. Ένα σάντουιτς-κανονικό γεύμα σε τιμές από 3 έως 6 ευρώ, και μην ξεχνάτε ότι τα πάντα τα φτιάχνουν μπροστά σας! Στον κατάλογό του θα βρείτε ακόμα χορταστικές σαλάτες για όσους θέλουν κάτι πιο ελαφρύ. Από ρόκα παρμεζάνα, σαλάτα με σολομό, Caesar's ή με βάση το σπανάκι, μέχρι φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής που μπορείτε να συνδυάσετε με γιαούρτι.


Και επειδή, μετά τη δουλειά, ένα ποτάκι συνήθως χαλαρώνει, μετά τις 6 το απόγευμα μπορείτε να δοκιμάσετε κρασιά από μικρούς παραγωγούς, συνοδεύοντάς τα με τυριά και αλλαντικά από όλη την Ελλάδα.

 

Η Μητρόπολη των σάντουιτς στο κέντρο της πόλης


Ανοιχτά καθημερινά από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, εκτός Κυριακής.

 

Extra tip: Οι άνθρωποι του Metropolis Sandwich θα σας φέρουν ό,τι τραβάει η όρεξή σας στον χώρο εργασίας σας.

 

Βουλής 9-11,
Σύνταγμα,
210 3222122,
www.metropolissandwich.gr