#ThrowBackThursdays

Κάθε Πέμπτη του Σεπτέμβρη έχει γεύση από 90’s, στα TGI Fridays™ Κηφισιάς!

LIFOTEAM 8.9.2015 | 16:37

#ThrowBackThursdays

 

Γεύση από παλιές, ωραίες στιγμές μας επιφυλάσσουν τα TGI Fridays™, που αποφάσισαν να χαρίσουν σε κάθε Πέμπτη του Σεπτέμβρη αυθεντική 90’s ατμόσφαιρα. Οι #ThrowBackThursdays που θα μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά στα TGI Fridays™ Κηφισιάς, φέρνουν όλη τη μαγεία από τη νοσταλγική αυτή δεκαετία μέσα από ήχους και εικόνες και μαζί μερικές από τις πιο αξέχαστες TGI Fridays™ γεύσεις.  

 

Οι Fridays fans θα θυμηθούν τα BBQ Burger Tacos, μοσχαρίσιο μπιφτέκι με bbq sauce σε πίτα αλευριού με μπέικον και τυρί cheddar και τραγανά frizzled onions όπως και το πολύ αγαπημένο και ιδιαίτερο Sizzling Chicken & Cheese.

 

 

#ThrowBackThursdays

 

#ThrowBackThursdays

 

Στον ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο #ThrowBackThursdays θα βρείτε κλασικά πιάτα Fridays που ξυπνούν αναμνήσεις από αγαπημένες γεύσεις. Θα θυμηθείτε την πολύχρωμη και δροσιστική Cobb Salad με μαύρες ελιές, αυγό, αβοκάντο, κοτόπουλο, τυρί Colby, ντομάτα, μπέικον και τυρί blue cheese. Θα απολαύσετε το Mushroom Chicken & Mushrooms, παναρισμένο στήθος κοτόπουλου επικαλυμμένο με μανιτάρια sautéed και τυρί mozzarella, το οποίο συνδυάζει όλες τις παλιές αγαπημένες Fridays γεύσεις. Οι Fridays fans θα θυμηθούν επίσης τα BBQ Burger Tacos, μοσχαρίσιο μπιφτέκι με bbq sauce σε πίτα αλευριού με μπέικον και τυρί cheddar και τραγανά frizzled onions όπως και το πολύ αγαπημένο και ιδιαίτερο Sizzling Chicken & Cheese.

 

#ThrowBackThursdays

 

Thank God It’s 90’s again, έστω και για μία ημέρα κάθε εβδομάδα!