Οινομαγειρέματα

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου «Το Αποστακτήριον» μαγειρεύει με ελληνικά προϊόντα.

LIFOTEAM 24.2.2014 | 13:59

 

Οινομαγειρέματα

 

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 8.30 «Το Αποστακτήριον» μαγειρεύει με αγαπημένα ελληνικά προϊόντα:αλλαντικά από τον Αραπιάν, πρωτόλαδο και ελιές από τον Στατήρ .

 

Θα συνδυάσουμε τα ξεχωριστά πιάτα της βραδιάς με κάποια από τα καλύτερα κρασιάς της Οινοποιητικής Σεμέλη της οποίας ο οινολόγος και παραγωγός κος Νασιάκος θα βρίσκεται κοντά μας.

 

Μενού για Οινομαγειρέματα

 

-Μπρουσκέτα με ελιές Χαλικιδικής Στατήρ, μυρωδικά, αμύγδαλο φιλέ και ροζ πιπέρι.

Ορεινός Ήλιος Ροζέ

-Ταλαγάνι Μεσσηνίας, με συνοδεία τριμμένου μήλου και αχλαδιού σοταρισμένα σε

βούτυρο και σταφίδες μαριναρισμένες με κρασί Μαντινεία.

Μαντινεία Νασιάκου

-Ψιλοκομμένο ψαρονέφρι και σουτζούκι από τον Αραπιάν περασμένο από το τηγάνι.

Σερβίρεται με ψητή πίτα και καραμελωμένα κρεμμύδια.

Ορεινός ήλιος ερυθρός

ή

Κόκορας κρασάτος με παστουρμά από τον Αραπιάν σερβιρισμένος με σιουφιχτά.

Ορεινός ήλιος ερυθρός

-Χειροποίητο παγωτό παρφέ με καφέ, καρύδια, αμύγδαλα

Semeli Espera

 

Τιμή : 15 ευρώ

 

 

Το Αποστακτήριον: Αγ. Αναργύρων 2 & πλ. 28ης Οκτωβρίου (Τσακπίνη) Ν.Ερυθραία 146 71 ,210 6207126 .

email: [email protected], www.facebook.com/to.apostaktirion.gr