Ταξίδι γεύσης στο Κλίμα Κλήμα

την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

LIFOTEAM 30.1.2014 | 10:06

 

Οι Δημήτρης Χατζηνικολάου, Χριστόφορος Πέσκιας και Πέτρος Λεβαντής από το Κτήμα Τέχνη Οίνου είναι οι οικοδεσπότες σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης στο Κλίμα Κλήμα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 8:30 μ.μ.

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα αλλάξουμε το κλίμα δοκιμάζοντας:

 

Την πράσινη σαλάτα με καναπεδάκια λευκού ταραμά με τη Μαλαγουζιά ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ. Κρασί με μύτη εκρηκτική και αρώματα εσπεριδοειδών, λευκών λουλουδιών και περγαμόντου!

 

Το Λαβράκι ψημμένο σε φύλλο κρούστας με μπρόκολο και σάλτσα αυγοτάραχο θα συνοδέψει το Λευκό ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ. Κρασί λαμπερό, φρουτώδες με αρώματα εσπεριδοειδών και μάνγκο. Η αφυπνιστική του οξύτητα συνδυάζεται υπέροχα με τη διακριτική λιπαρότητα του συγκεκριμένου πιάτου!

 

Το Προσούτο Ευρυτανίας με σύκα Ταξιάρχη και ζελέ vinsanto με το Ροζέ ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ. Από τις ποικιλίες Syrah, Merlot, Sangiovesse, Nebbiolo και Cabernet Sauvignon, ένα θαυμάσιο κρασί με τριανταφυλλένιο χρώμα, αρωματική παλέτα ώριμης φράουλας, βατόμουρου και βύσσινου!

 

Επίσης, ο Κόκορας κρασάτος θα συναντήσει το Ερυθρό ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ. Ένα πολυποικιλιακό κρασί από Cabernet, Merlot και Αγιωργίτικο, που ωριμάζει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, εμφανίζοντας μπουκέτο που θυμίζει κεράσι, δαμάσκηνο, βανίλια και πιπέρι, όλα όσα δηλαδή αναζητά ο περίφημος κόκορας κρασάτος!

 

Τέλος η mousse μαστίχα Χίου παρέα με ένα απόσταγμα μαστίχας θα ολοκληρώσουν τη γευστική πανδαισία αυτής της Κυριακής.

 

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 210 6096786 και 6936869620