Ο Τάσος Στεφάτος μαγειρεύει για μια βραδιά στο Première Restaurant

Ο σεφ του Canaves Epitome της Σαντορίνης δημιουργεί μαζί με τον Μιχάλη Νουρλόγλου ένα ξεχωριστό μενού

The LiFO team, 21.3.2018 | 11:19

Το Première Restaurant στον τελευταίο όροφο του Athenaeum Intercontinental συνεχίζει τις συνεργασίες με βραβευμένους Έλληνες chef και μετά τον Παύλο Κυριάκη φιλοξενεί αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου τον chef του νέου ξενοδοχείου Canaves Epitome της Σαντορίνης Τάσο Στεφάτο, σε ένα four- hand μενού με τον Μιχάλη Νουρλόγλου, συνοδεία εξαίρετων κρασιών με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

 

O Τάσος Στεφάτος έχει μαθητεύσει σε μεγάλα εστιατόρια του εξωτερικού όπως το Vendome στη Γερμανία, το Martin Berasategui στην Ισπανία και το Atera στη Νέα Υόρκη, ενώ, στην Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικά εστιατόρια όπως η Σπονδή (2 αστέρια Michelin), η Hytra (1 αστέρι Michelin), η Galazia Hytra (1 αστέρι Michelin), το Botrinis (1 αστέρι Michelin) και το All Senses Gastronomy. Πλέον θα τον συναντάμε ως Executive Chef του ξενοδοχείου Epitome της Σαντορίνης.

 

Menu Degustation

Καλωσόρισμα

 

Καπνιστό χέλι «brandade» με παντζάρι, χρένο, φρούτο του πάθους και άνηθο τουρσί

Cuvée Julien, Chateau Magneau

Ποικιλία: Sauvignon Blanc, Semillon

 

“Calamarata” με pesto θαλασσινών και chips από φύκι nori

Δρυός Μαλαγουζιά, Κτήμα Καραδήμου

Ποικιλία: Μαλαγουζιά

 

Τοπιναμπούρ ψητό με νεροκάρδαμο, αχλάδι, καβουρδισμένο αμύγδαλο και σπιτική πρόβεια coppa

La Gitana, Hidalgo Manzanilla

Ποικιλία: Palomina

 

Αστακός στο ζωμό του με χαμομήλι

Άσπρος Λαγός, Οινοποιία Δουλουφάκη

Ποικιλία: Βιδιανό

 

“Μπακαλιάρος με κολοκύθι”

Fume, Κτήμα Καριπίδη (Sauvignon Blanc)

Ποικιλία: Palomina

 

Ελαφριά mousse τυριού, λεμόνι και παγωτό κακάο – καρύδα

Άνθεμις ΕΕΟΣ Σάμου

Ποικιλία: Μοσχάτο

 

Σοκολατάκια

 

Info

Première Restaurant

Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, λεωφ. Συγγρού 89-93

85 ευρώ / άτομο

Κρατήσεις: 210 920 6777

Οδηγός Γεύσης