Μενού από βραβευμένα εστιατόρια που εκπροσωπούν την τοπική ελληνική κουζίνα θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ Symposio στο Ark της Γλυφάδας.

 

Η αρχή θα γίνει με γεύσεις από το εστιατόριο Avli του Ρεθύμνου, στις 22 Φεβρουαρίου στις 20:30. Το Symposio θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούνιο με δέκα ακόμη βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας.  

 

Στο πρώτο event o καταξιωμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης μας συστήνει μία νόστιμη παραδοσιακή κρητική κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές και μοντέρνα αντίληψη.

 

Το μενού

To καλωσόρισμα του σεφ 

Πέτρες γραβιέρας με ελιά & ραβιόλια ντομάτας (2 παρασκευές στο ίδιο πιάτο)

 

Ορεκτικό 

Αυγό ποσέ με εμουλσιόν χόρτων σε μπουγιόν ανθόγαλου 

ή 

Ρολά μελιτζάνας γεμιστά με ξηρούς καρπούς και τυλιγμένα σε φύλλο από κανταΐφι, με μαρμελάδα ντομάτας 

(επιλογή ανάμεσα στα δύο)

 

Κυρίως 

Ριζότο με χόντρο (σπασμένο σιτάρι), δημητριακά, κολοκυθάκι, μανιτάρι και θυμάρι 

ή 

Φουριάρικο κατσικάκι ελεύθερης βοσκής μαγειρεμένο με μέλι και θυμάρι 

(επιλογή ανάμεσα στα δύο)

 

Επιδόρπιο 

Γάστριν (Ζελέ παστέλι, παγωτό γάλα, τραγανό μέλι, κονσομέ πετιμέζι)

 

Info

Ark, Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα

Κρατήσεις: www.symposioatark.gr

Τιμή: 38 € / άτομο