Smokers, σούβλες και αντικριστιέρες ανάβει στα Grill Sundays η Μυρσίνη Λαμπράκη

Μαραθώνιοι κρεατοφαγίας κάθε Κυριακή στο Pausa της Κηφισιάς

Νίκη Μηταρέα, 13.11.2017 | 13:25

Tο εστιατόριο Pausa στην Κηφισιά θέλει να προσφέρει μια fusion προσέγγιση του κρέατος. Γι’ αυτό βάζει κυριολεκτικά «φωτιά στα κάρβουνά του» κάθε Κυριακή σε έναν μαραθώνιο κρεοφαγίας με τεχνικές και τρόπους ψησίματος που ξεκινούν από τα αμερικανικά smokers και περνώντας από τις περιστρεφόμενες σούβλες φτάνουν ως τις κρητικές αντικριστιέρες.

 

Επικεφαλής αυτού του pop-up grill event ανέλαβε η Μυρσίνη Λαμπράκη, επιλέγοντας, σε συνεργασία με το κρεοτεχνείο Γεωργιάδης, κρέατα από διάφορες ράτσες ελληνικών και ξένων μοσχαριών, προβάτων και χοιρινών. Ο προγραμματισμός αφορά τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου και περιλαμβάνει όλα τα ισχυρά όπλα του κρεατοφαγικού ρεπερτορίου σε προσεγγίσεις που δεν τις περιμένεις.

 

Μπορεί να πάρεις μια ιδέα: ωμοπλάτη μαύρου χοίρου σε άλμη από παλαιωμένο vinsanto Σαντορίνης, μπουτάκια κοτόπουλου με πικάντικη bloody mary sauce, καπνιστό χοιρινό με επικάλυψη παστράμι με αρωματικό ελαιόλαδο από κόλιανδρο και θρούμπι, προβατίνα στα κάρβουνα με μαρινάδα, καπνιστή χοιρινή πανσέτα με καφέ espresso, σουβλιστό μοσχαράκι γάλακτος με γιαπωνέζικη σάλτσα ponzu, καλαματιανή γουρουνοπούλα, ιταλική γεμιστή πορκέτα ψημένη στη σούβλα, αργοψημένα spare ribs από Black Angus, κεμπάπ από την Ούρφα.

Pausa, Αγ. Κωνσταντίνου 46 & Ηφαίστου 3, Μαρούσι, 210 6180533

Οδηγός Γεύσης