Για πρωινό στο Τυροκομείου Κωσταρέλου

Οι νέες προτάσεις του οικογενειακού καταστήματος του Κολωνακίου

LIFOTEAM 7.9.2017 | 13:02

 

Για να κάνει την καθημερινότητά μας νοστιμότερη και την επιστροφή στο γραφείο λίγο πιο εύκολη, το Τυροκομείου Κωσταρέλου προτείνει τα σπιτικά του σάντουιτς για πρωινό και κολατσιό. Παράγοντας καθημερινά περισσότερα από 40 τυροκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, με βάση το φρέσκο ελληνικό γάλα, κατσικίσιο ή και πρόβειο και συνδυάζοντας τα με δυο φέτες καλό ψωμί και απλά υλικά το κατάστημα προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για τα σνακ του σχολείου και της δουλειάς.

 

Η βραβευμένη του βαρελίσια φέτα, σκληρή - ή πλούσια μαλακή που απλώνεται στο ψωμί, ή μεστή 12μηνης ωρίμανσης, χρειάζεται μόνο ελαιόλαδο και ρίγανη. Το ελαφρώς πικάντικο κεφαλοτύρι ταιριάζει απόλυτα με λίγο  πιπέρι και φρέσκια ρόκα, η ώριμη γραβιέρα θέλει μέλι ή  μαρμελάδα με σύκο. Το στραγγιστό γιαούρτι, κατσικίσιο ή πρόβειο, πλήρες ή ελαφρύ με 2% λιπαρά και υπέροχη απαλή υφή, προτείνεται εκτός από το πρωινό, ως μια εξαιρετική βάση για τα σάντουιτς, εμπλουτισμένη με λαχανικά ή μυρωδικά και ελαιόλαδο, ή και σκέτο, για ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα. Άλλη μια καλή επιλογή είναι το ρυζόγαλο, που φτιάχνεται ακόμα με την συνταγή της γιαγιάς.

 

Για τους κατοίκους του κέντρου, λειτουργεί υπηρεσία delivery (Δευτέρα – Σάββατο 10.00 - 18.00) για να απολαύσετε στο σπίτι ή στο γραφείο τα σάντουιτς που παρασκευάζονται καθημερινά στο κατάστημα του Κολωνάκιου.

 

Info

www.kostarelos.gr

Οδηγός Γεύσης