Έρχεται το καλοκαιρινό Vegan Life Festival

To φεστιβάλ επιστρέφει, μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, με ομιλίες, εργαστήρια και πολύ, λαχταριστό, vegan φαγητό

LIFOTEAM 4.7.2017 | 15:40

 

Το Vegan Life Festival διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, την Κυριακή 9 Ιουλίου. Η γιορτή της vegan κουλτούρας θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, με ελεύθερη είσοδο για όλους, και θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, σταθερό χώρο με δραστηριότητες για παιδιά, τη μεγαλύτερη έκθεση cruelty free και vegan προϊόντων, καθώς και πολύ, λαχταριστό, vegan φαγητό που θα επιμεληθούν οι καλύτερες vegan και vegan friendly επιχειρήσεις εστίασης.

 

Το περσινό, πρώτο vegan φεστιβάλ της Ελλάδας διοργανώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και υποδέχτηκε πάνω από 6.500 επισκέπτες σε μία μέρα. Όπως και το περασμένο έτσι και το φετινό φεστιβάλ σκοπεύει να δείξει στον κόσμο πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Το Vegan Life Festival 2017 απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον ειρηνικό vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον και την υγεία τους και όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του να ακολουθείς αυτό τον τρόπο ζωής, τόσο από καταξιωμένους επιστήμονες όσο και από ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα.

 

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 Γκάζι
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες διεξαγωγής: 13:00 – 21:00 και συνέχεια με Full Moon Party

http://veganlife.gr/

 

 

Οδηγός Γεύσης