Εκδήλωση για το κρασί και την θετική ψυχολογία στο κτήμα Κοκοτού

Ο ψυχολόγος και οινογνώστης Δημήτρης Φλαμούρης δίνει συμβουλές για να δεις τη ζωή αλλιώς

LIFOTEAM 27.6.2017 | 14:01

 

Το Κτήμα Κοκοτού και ο ψυχολόγος και οινογνώστης Δημήτρης Φλαμούρης διοργανώνουν μια ιδιαίτερη εκδήλωση στις 5 Ιουλίου στις 19:30 στον κήπο του Κτήματος. Η ομιλία /μίνι-σεμινάριο έχει τίτλο "Θετική Ψυχολογία και Κρασί: Πώς μπορεί να μας βοηθήσει το κρασί να κάνουμε πιο ευτυχισμένη τη ζωή μας;" και σκοπεύει να προσφέρει συμβουλές για να δεις τη ζωή αλλιώς. 


Έξυπνες βιωματικές ασκήσεις καθώς και ένας διαλογισμός-γευσιγνωσία με κρασί θα πλαισιώσουν την εκδήλωση. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό περί ευτυχίας αλλά και για μια ποικιλία ψυχολογικών θεμάτων. Την εκδήλωση θα ανοίξει η διεθνούς φήμης μουσικός, μέλος της Καμεράτα και καθηγήτρια μουσικής, Susan Helen Norton, παίζοντας μελωδίες για τσέλο.

 

Λίγα λόγια για τον ομιλητή

Ο Δημήτρης Φλαμούρης σπούδασε μαθηματικός με μάστερ και διδακτορικές σπουδές στα χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο. Μετά από μια πολυετή καριέρα στις επενδυτικές τράπεζες του City, σπούδασε ψυχολογία με ειδίκευση στη θετική ψυχολογία. Πλέον ασχολείται με το θέμα της ευτυχίας, έχει γράψει το βιβλίο «Ψυχο-λογικές Σχέσεις» και διατηρεί το δικό του blog. Παράλληλα ασχολείται με το κρασί και τα ταξίδια.

 

Είσοδος ελεύθερη

Απαραίτητη η κράτηση στα τηλέφωνα 210 8145113 και 693 2764383 ή μέσω mail στο [email protected] 

 

 

 

Οδηγός Γεύσης