Βαλίτσα: Το νέο all day στέκι της Πλατείας Βαρνάβα

Ένα μαγαζί που αξίζει να πας

LIFOTEAM 16.2.2017 | 13:56

 

Για την πλατεία Βαρνάβα το έχουμε ξαναπεί: είναι μια από τις ωραίες γειτονιές της Αθήνας, που μετά την ανάπλαση της φόρεσε τα καλά της και έγινε και πάλι top προορισμός για κάθε ηλικία. Από φοιτητές και νεαρόκοσμο μέχρι οικογένειες και μικρά παιδιά. Τώρα ήρθε ή ώρα να μιλήσουμε για το απαραίτητο «αξεσουάρ» κάθε ταξιδιού σε ένα τέτοιο κοσμοπολίτικο προορισμό, τη Βαλίτσα.


Μόνο που αυτή η Βαλίτσα δεν είναι σαν τις άλλες. Κουβαλάει μέσα της όμορφες εικόνες, ψαγμένα βινύλια και εκλεκτές γεύσεις. Αυτό το καφέ – μπαρ που ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από λίγους μήνες είναι ένας all day «σταθμός» για να μοιραστείς στιγμές με την παρέα και να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δουλειά.


Τα κλασικά καθίσματα παλιού κινηματογράφου αλλά και η κατακόκκινη vintage βαλίτσα σε ρόλο τραπεζιού δίνουν μια νοσταλγική διάθεση στον χώρο, που αποπνέει οικειότητα με το που περνάς το κατώφλι του. Το σκηνικό συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα φωτιστικά με δίσκους βινυλίου που κρέμονται πάνω από τη μπάρα και ένα παλιό κλαβιέ πιάνου που θυμίζει πολύχρωμη κουρτίνα.

 

Βαλίτσα: Το νέο all day στέκι της Πλατείας Βαρνάβα


Η Βαλίτσα σε περιμένει από νωρίς το πρωί με εξαιρετικό καφέ, ροφήματα και ελαφριά σνακ για να ξεκινήσεις την ημέρα σου ενώ όσο περνάει η ώρα ανεβαίνει η ένταση της μουσικής που σε ταξιδεύει απ' άκρη σ' άκρη του κόσμου και μαζί η διάθεση.


Στο παιχνίδι φυσικά μπαίνει και το απαραίτητο αλκοόλ και η Βαλίτσα έχει να σου προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε ποτά, μπύρες και ρακή, σε πολύ προσιτές τιμές. Και αν σου ανοίξει η όρεξη θα βρεις και τους κατάλληλους μεζέδες για να τσιμπολογήσεις ελαφριά πίνοντας το ποτό σου.


Μείνε συντονισμένος στη σελίδα της Βαλίτσας στο fb για να τσεκάρεις τα live που φιλοξενεί συχνά.

 

Βαλίτσα, Μελίσσου 6, Πλατεία Βαρνάβα, Παγκράτι, 21 3042 7979, Facebook

Οδηγός Γεύσης