Το φαγητό θα συμφωνήσουμε όλοι ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις. Και ενώ για αρκετό κόσμο η έξοδος για φαγητό μπορεί πια να αποτελεί είδος πολυτέλειας, για πολλούς παραμένει βασική επιλογή διασκέδασης. Όταν μάλιστα ο γαστρονομικός χάρτης της Αθήνας συνεχώς επεκτείνεται και κάθε τόσο παρουσιάζει νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις, πέρα από τα κλασικά στέκια που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το καλό φαγητό, τότε η εξερεύνησή του είναι σκέτη πρόκληση.


Αυτόν το Φεβρουάριο η Αθήνα γιορτάζει και σε προσκαλεί να γνωρίσεις τα καλύτερα εστιατόριά της, απολαμβάνοντας δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας από κορυφαίους και ταλαντούχους σεφ, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα.


Στυλάτοι χώροι που ξεχωρίζουν για τα πρωτότυπα πιάτα τους και τις γκουρμέ προτάσεις τους, που δεν μπορείς συχνά να δοκιμάσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία. Για δεύτερη χρονιά, η Αθήνα υποδέχεται τον θεσμό των restaurant weeks, το Dine Athens, από το Diners Club και την Alpha Bank, που ξεκίνησε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από τους λάτρεις του καλού φαγητού.

 

Dine Athens: τρωμε στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης σε προνομιακές τιμές


Έτσι και φέτος, από την 1η έως τις 12 Φεβρουαρίου 2017, 120 εστιατόρια ενώνουν τις δυνάμεις τους στο μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός της πόλης και σε καλούν να το ρίξεις λιγάκι έξω και να φας ό,τι καλύτερο παίζει, σε προνομιακές τιμές.


Ξέχνα τις τιμές που είχες ακούσει για ένα δείπνο σε κάποιο από τα καλύτερα εστιατόρια της πρωτεύουσας. Για 12 ημέρες, αυτόν το Φεβρουάριο, τα εστιατόρια που θα συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη dining-out διοργάνωση της πόλης θα προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού στις τιμές των 15, 30 και 60 ευρώ για όλους, ενώ αποκλειστικά για τα μέλη του Diners Club θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.


Και κάτι ακόμη! Το Diners Club έχει τη χαρά να διοργανώσει ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Dine Athens, με επίτιμο καλεσμένο τον Pascal Barbot στο διακεκριμένο εστιατόριο Σπονδή. Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Γάλλος σεφ αφήνει το εστιατόριό του L' Astrance στο Παρίσι και καταφθάνει στη Σπονδή αποκλειστικά για 2 βραδιές, με ένα ειδικό μενού έξι νέων γκουρμέ πιάτων. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς, υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

 

Dine Athens: τρωμε στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης σε προνομιακές τιμές


Στο περσινό και 1ο Dine Athens ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 5.500 Αθηναίοι, απολαμβάνοντας υψηλή γαστρονομία, τονώνοντας την αγορά αλλά και ενισχύοντας τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».


Τσέκαρε τη λίστα των εστιατορίων που συμμετέχουν και κάνε την κράτησή σου στο site www.dineathens.gr ή τηλεφωνικά στο 211-311-5555.


 

Dine Athens: τρωμε στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης σε προνομιακές τιμές
Οδηγός Γεύσης