Τα μεξικάνικα εστιατόρια Αmigos στηρίζουν την «Κιβωτό του κόσμου»

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, τα Amigos σας περιμένουν να ανταλλάξετε ευχές και να συμβάλετε στο έργο του οργανισμού

LIFOTEAM 21.12.2016 | 14:53

 

Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι φίλοι των Μεξικάνικων εστιατορίων Amigos στη Γλυφάδα ή στη Νέα Σμύρνη θα ανταλλάξουν ευχές αγάπης με τους δικούς τους ανθρώπους δοκιμάζοντας τις μοναδικές μεξικάνικες γεύσεις του menu (a la carte) αλλά και, υπό τους latin ρυθμούς, την καλύτερη μαργαρίτα της πόλης. Ειδικά όμως την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχουν όλοι έναν παραπάνω λόγο να πουν «Καλά Χριστούγεννα» με μία μαργαρίτα στο χέρι, γιατί τα Amigos θα δωρίσουν, στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου», ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την κατανάλωση Cuervo frozen μαργαρίτας!

 

Στις 31 Δεκεμβρίου τα Amigos θα οργανώσουν ένα ξεχωριστό δωρεάν ρεβεγιόν με καλεσμένους μόνο για τα παιδάκια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού«Κιβωτός του Κόσμου», προσφέροντάς τους τη χαρά, τη θαλπωρή αλλά και τη γλυκύτητα που επιβάλλει αυτή η γιορτινή ημέρα. Τα Amigos στα πλαίσια της πραγματοποίησης αυτής της ξεχωριστής φιλανθρωπικής δράσης και στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του έργου του oργανισμού έχουν τοποθετήσει από την 1η Δεκεμβρίου από ένα ειδικό κουτί συλλογής χρημάτων (με την ανάλογη σήμανση), ώστε οι φίλο» τους να μπορούν να δωρίσουν όποιο ποσό επιθυμούν στον οργανισμό.

 

Τα μεξικάνικα εστιατόρια Αmigos στηρίζουν την «Κιβωτό του κόσμου»


Επίσης καλούν όλους τους φίλους των Amigos να προσφέρουν (μέχρι και τις 30/12/2016) τρόφιμα (μη αλλοιώσιμα), ρουχισμό και παπούτσια (μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και πλυμένα ή δωροεπιταγές από καταστήματα ρούχων) ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του οργανισμού που απορρέουν από την επιπλέον υποδοχή μεγάλου αριθμού προσφυγόπουλων.


Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (από τα ειδικά κουτιά συλλογής χρημάτων & από την κατανάλωση της Cuervo Frozen μαργαρίτας) αλλά και οι υπόλοιπες δωρεές των φίλων των Amigos θα παραδοθούν στον Πατέρα Αντώνιο, με τη λήξη των δύο δωρεάν ρεβεγιόν (σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη).

 

Amigos Mexican Restaurants

Γλυφάδα, Κύπρου 65Α Τηλ.: 210 8983167

Νέα Σμύρνη, Μεγ.Αλεξάνδρου 70

 

Μ.Κ.Ο. «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ»

Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους, Αθήνα

Τηλ.: 210 5141953-5141935, Φαξ: 210 5141935

email: [email protected], www.kivotostoukosmou.org