Γενέθλια με νέο μενού και Street Food Party στο Mama-Roux

Το multi-ethnic εστιατόριο της Αιόλου κλείνει 5 χρόνια και γιορτάζει με ΒΒQ Street Food Party & live μουσική

LIFOTEAM 21.10.2016 | 15:19

 

Για πολλούς, τα ταξίδια, εκτός από εικόνες, σημαίνουν γεύσεις, βουτιά στα μυστικά της κουζίνας κάθε τόπου μέσα από κλασικά πιάτα και αυθεντικές συνταγές που χαρακτηρίζουν κάθε μέρος. Το Mama-Roux, το πιο multi-ethnic μαγαζί στην Αθήνα, είναι ο απόλυτος προορισμός για κάθε food explorer και κάθε πιάτο του σε στέλνει σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων.

 

Γενέθλια με νέο μενού και Street Food Party στο Mama-Roux
Ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος

 

Με πιάτα από το Μεξικό, τη Μέση Ανατολή και την Ταϊλάνδη μέχρι τη Νέα Ορλεάνη και τη Γαλλία, έχει καταφέρει αυτό που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο μαγαζί στην πόλη. Νόστιμο φαγητό, αυθεντικές έθνικ συνταγές, urban-cool ατμόσφαιρα και μια πολυεθνική ομάδα, η οποία εμπνέεται από τις συνταγές και τις τεχνικές της διεθνούς κουζίνας, είναι τα μυστικά της επιτυχίας του.

 

Γενέθλια με νέο μενού και Street Food Party στο Mama-Roux
Korean Bulgogi

 

Πάντα «ανήσυχο» και δημιουργικό, το Mama-Roux, που φέτος κλείνει τα πέντε του χρόνια, υποδέχεται τον χειμώνα με ανανεωμένο μενού που θα ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο τους λάτρεις της διεθνούς κουζίνας. Ο σεφ Βασίλης Σπόρος έχει επιμεληθεί μια νέα σειρά πιάτων που βάζουν στο μενού γεύσεις από Ιαπωνία, Ταϊβάν, Κορέα κ.α. με επιλογές ανάμεσα σε Μole Poblano (κεφτεδάκια κοτόπουλου με achiote και σάλτσα mole), Char Siu Bao (ψωμάκια ατμού με κινέζικο BBQ), Ramen Bowl & Veggie Ramen Bowl (οι διάσημες σούπες με noodles κάθε μέρα σε διαφορετικές εκδοχές), τριλογία Korean Bulgogi (βοδινό bulgogi, kimchi και τηγανητό ρύζι με αυγό) και Tostadas και Enchiladas κατευθείαν από το Μεξικό.

 

Γενέθλια με νέο μενού και Street Food Party στο Mama-Roux
Mole Poblano

 

Best seller, φυσικά, παραμένει το κοτόπουλο Tandoori που δεν έχει βγει από το μενού ούτε μια μέρα, ενώ το Ramen Burger με bun από Ramen noodles θα συνεχίσει να προκαλεί αίσθηση ως το πιο ανατρεπτικό μπέργκερ της Αθήνας. Το στέκι της Αιόλου, που έχει γίνει guru στις «γιορτές δρόμου», έχοντας ήδη στο καλεντάρι του μεξικανικές φιέστες, Χ-Μas parties, Southern BBQ parties με live μουσική και street food, ετοιμάζει ακόμη ένα μοναδικό Street Food Party για να γιορτάσει μαζί μας τα γενέθλιά του.

 

Γενέθλια με νέο μενού και Street Food Party στο Mama-Roux
Char Siu Bao

 

'Ετσι, αυτό το Σάββατο ο πεζόδρομος της Αιόλου μετατρέπεται σε υπαίθριο πάρτι με φαγητό, ποτό, live μουσική και χορό μέχρι το πρωί! Ο John Higgins και η ομάδα του μας κερνάνε από τις 21:30 –το ορεκτικό και την μπίρα– και μας «ξεναγούν» στο multi-ethnic μενού του Μama-Roux. Στα ειδικά διαμορφωμένα stations θα σερβίρονται Southern BBQ επιλογές σε anniversary τιμές, ενώ, για πρώτη φορά το μπαρ βγαίνει έξω και σερβίρει κοκτέιλ στον πεζόδρομο – το απόλυτο κλίμα γιορτής.

 

Γενέθλια με νέο μενού και Street Food Party στο Mama-Roux
Ramen Bowls

 

Και όλα αυτά υπό τους ήχους rythmes 'n' blues μουσικών που θα παίζουν live οι Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank, μέχρι να δώσουν τη σκυτάλη στους Po-Boys Brass band για μια «παρέλαση» στο κέντρο της Αθήνας που θα θυμίσει στιγμές από Νέα Ορλεάνη. Να είστε όλοι εκεί!

 

info: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, στις 21:00.