Διάκριση για τα Nice n Easy

Ο όμιλος επιχειρήσεων διακρίθηκε με τον τίτλο του "National Champion" στα European business Awards

LIFOTEAM 19.9.2016 | 12:11



Τα European Business Awards, τα οποία διανύουν φέτος τη 10η χρονιά τους, αποτελούν το μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό, σκοπός του οποίου είναι να αναδείξει την επιχειρηματική αριστεία και τις καλύτερες πρακτικές στην Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική κοινότητα. Η διάκριση αυτή προέκυψε από την αξιολόγηση ανεξάρτητης κριτικής επιτροπής, προκρίνοντας τα "nice n easy" στην επόμενης φάση του διαγωνισμού, όπου και θα διαγωνιστούν στην κατηγορία για την ανάδειξή του "Entrepreneur of the Year", υπό την αιγίδα της RSM.

 

Διάκριση για τα Nice n Easy

 

Τα Nice n Easy αναδείχθηκαν από ένα σύνολο 33.000 επιχειρήσεων που υπέβαλαν συμμετοχή από 34 χώρες, ενώ οφείλουν τη διάκριση στο οξυδερκές επιχειρηματικό πνεύμα των ιδιοκτητών τους και στο γεγονός ότι το brand κατάφερε να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει τη δημοτικότητά του ακόμα και εν καιρώ οικονομικής κρίσης. Όλη ομάδα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση αυτή και περιμένουν με ενθουσιασμό την επόμενη φάση του διαγωνισμού!

 

Διάκριση για τα Nice n Easy

 

Ο όμιλος nice n easy αποτελείται από τα δημοφιλή Organic Bistro σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Μύκονο, τον πολυχώρο Loft nice n easy στην Κηφισιά, καθώς και το νεο απόκτημα της ομάδας «Nesaea» με τη δημιουργική νησιωτική κουζίνα στη Μύκονο.