Ξεκινά το 28ο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

5-12 Οκτωβρίου στο Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

LIFOTEAM 5.10.2015 | 02:45

 

 

Τα μέλη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας την πορεία τους στην υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διοργανώνουν και φέτος για 28η συνεχή χρονιά κινηματογραφικό αφιέρωμα από τις 5 έως τις 12 Οκτωβρίου στο Μουσείο Κινηματογράφου-Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης (Λιμάνι Αποθήκη Α' τηλ. 2310 508398 )

 

Οι ταινίες του φετινού αφιερώματος εστιάζουν σε θέματα που σχετίζονται με τις μεγάλες εκστρατείες της Οργάνωσης και επικεντρώνονται στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο.

 

Ξεκινά το 28ο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

 

Μεταξύ των ταινιών που θα προβληθούν, είναι και το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Ασήμι στο νερό, αυτοπορτρέτο της Συρίας», βραβευμένο από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας, το Μάρτιο του 2015, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2014. Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα.

 

Ξεκινά το 28ο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα


Η Διεθνής Αμνηστία σας καλεί να στηρίξετε με την παρουσία σας τις προβολές και τις συζητήσεις που ακολουθούν σε μία προσπάθεια για γόνιμο και ανοιχτό διάλογο πάνω σε ζητήματα που μας αφορούν όλους και όλες.

 

Διεθνής Αμνηστία – Ελληνικό Τμήμα
Τηλ. (210) 3600628
Στο TwitterAmnestyGreece
Στο Facebook: Διεθνής Αμνηστία - Ελληνικό Τμήμα