To πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Hunger Games: Mockingjay 2

H Jennifer Lawrence παίζει για τελευταία φορά την Katniss Everdeen στον επίλογο της δημοφιλούς σειράς ταινιών

LIFOTEAM 24.7.2015 | 10:02

 

 

Το τελευταίο κεφάλαιο στην κινηματογραφική σειρά Hunger Games θα βγει στο σινεμά τον Νοέμβριο και μετά από ένα μικρής διάρκειας τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, ήρθε το επίσημο τρέιλερ για το δεύτερο μέρος του Mockingjay.

 

H κινηματογραφική μεταφορά του τελευταίου ομώνυμου βιβλίου χωρίστηκε σε δύο μέρη. Η πρώτη ταινία δεν τα πήγε εμπορικά τόσο καλά όσο θα ήθελε το στούντιο αλλά το κλείσιμο ελπίζουν ότι θα φέρει το κοινό πίσω στις αίθουσας.  Η Jennifer Lawrence επιστρέφει ως Katniss Everdeen και αυτή τη φορά ηγείται της επανάστασης ενάντια στον σατανικό πρόεδρο Snow και στην Πρωτεύουσα. Όλο το καστ επιστρέφει, η Julianne Moore, η Elizabeth Banks και ο Woody Harrelson

 

«Δεν αισθάνομαι ότι έχει τελειώσει ακόμη», είπε η Lawrence, «Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Αυτές οι ταινίες άλλαξαν την ζωή μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να πω αντίο. Η Katniss είναι ένα μέρος του εαυτού μου».

 

Η σειρά μέχρι στιγμής έχει βγάλει 2.3 δισεκατομμύρια στα ταμεία και με το τρίτο μέρος αναμένεται το ποσό να φτάσει στα 3 δις.

 

 

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 19 Νοεμβρίου.