Η Hello Kitty γίνεται ταινία

Η γιαπωνέζα γάτα με τα συμμετρικά μουστάκια, τον κόκκινο φιόγκο και τους εκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο ετοιμάζει την δική της ταινία, το 2019.

LIFOTEAM 6.7.2015 | 13:19

 

 

 

Το δημοφιλές κορίτσογατο της Ιαπωνίας που γιόρτασε πέρσι τα 40 της χρόνια, θα χτυπήσει την μεγάλη οθόνη το 2019 με μια ταινία κινουμένων σχεδίων.

 

Η ταινία θα είναι μεγάλου προϋπολογισμού και θα χρηματοδοτηθεί από την νέα  θυγατρική εταιρεία στην Αμερική  του Ιαπωνικής Sanrio. Το φιλμ φημολογείται ότι θα έχει τεράστιο budget και ότι θα κοστίσει γύρω στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

 

H πρωταγωνίστρια της,  Kitty White είναι Λονδρέζα που γεννήθηκε στα περίχωρα του Λονδίνου το 1974 όταν ο δημιουργός της Yuko Shimizu που δούλευε για την Sanrio αποφάσισε να επωφεληθεί από την δημοτικότητα των ξένων χωρών στην Ιαπωνία εκείνη την εποχή.

 

Η μικρή άσπρη γατούλα (ύψους: 5 μήλα, βάρους: τρία μήλα) είναι καλοσυνάτη, της αρέσει να μαγειρεύει, να συλλέγει πράγματα και είναι μια προκομμένη μαθήτρια. Ζει με την δίδυμη αδερφή της Mimmy και μερικούς φιλικούς συγγενείς της.

 

 

Η Kitty έχει δανείσει το πρόσωπο της σε εκατοντάδες προϊόντα και είναι επίσης η σταρ σε αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα και βιντεοπαιχνίδια. Έχει ακόμη ηχογραφήσει και ένα άλμπουμ.

 

Η Sanrio σκέφτεται επίσης να μεταφέρει στην οθόνη και άλλους ήρωες της όπως η My Melody και τα Little Twin Stars. Έχουν επίσης πάρει τα δικαιώματα των χαρακτήρων των Mr Men και Little Miss από το Fox, τον Ιανουάριο.