Συζήτηση με αφορμή την ταινία «Έμφυτο Ελάττωμα»

Την Κυριακή 1 Μαρτίου στον κινηματογράφο Δαναό

LIFOTEAM 27.2.2015 | 18:47

 

Μια μοναδική συζήτηση θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά, όσοι επισκεφθούν αυτή την Κυριακή, 1 Μαρτίου, τον κινηματογράφο Δαναό, για να δουν την αριστουργηματική τελευταία ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον, «Έμφυτο Ελάττωμα». Σε μια πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα βραδιά, ο κόσμος του βιβλίου θα συναντήσει αυτόν της έβδομης τέχνης, σε μια συζήτηση μεταξύ φίλων για τον ιδιαίτερο κόσμο του Τόμας Πίντσον και την μοναδική κινηματογραφική ματιά του Πολ Τόμας Άντερσον.

 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 1 Μαρτίου, στον κινηματογράφο Δαναό, αμέσως μετά την απογευματινή προβολή των 18.00.

 

Στην ειδική εκδήλωση θα συνομιλήσουν ο κ. Γιώργος Κυριαζής, μεταφραστής της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου Έμφυτο Ελάττωμα, ο συγγραφέας κ. Ίκαρος Μπαμπασάκης, και ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου της εφημερίδας Το Βήμα, κ. Γιάννης Ζουμπουλάκης.

 

Την εκδήλωση διοργανώνουν η εταιρία διανομής Tanweer, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη, με την ευγενική υποστήριξη του κινηματογράφου Δαναός.

 

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 26 Φεβρουαρίου από την Tanweer. Το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.