Αφεντικά για Σκότωμα 2

27 Νοεμβρίου.. ξαναπιάνουν δουλειά

LIFOTEAM 27.11.2014 | 10:10

Οι υπάλληλοι που το 2011 ζητούσαν εκδίκηση έχοντας βαρεθεί  να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους... επιστρέφουν σαν αφεντικά!

 

Αυτό θα πει ανατροπή και είναι μόνο η αρχή, αφού το "Αφεντικά για Σκότωμα Νο2" επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και φυσικά πολύ γέλιο.

 

Ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κούρτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση.  Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντας τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν  τον έλεγχο της εταιρείας τους.

 

Μετά την πρώτη επιτυχημένη κωμωδία του 2011 οι Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις επανενώνονται για να  στους δημοφιλείς ρόλους των υπαλλήλων που ζητούν εκδίκηση.

 

Επίσης ξαναβλέπουμε τη Τζένιφερ Άνιστον, τον Τζέιμι Φοξ και τον Κέβιν Σπέισι στους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους.

 

Ο Κρις Πέιν και ο Κρίστοφ Γουόλτζ υποδύονται τους νέους αντιπάλους της τριάδας, οι οποίοι στέκονται εμπόδιο στα όνειρά τους για επιτυχία.

 

Πάρτε μία πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τη μεγάλη επιστροφή στις οθόνες,  από τις 27 Νοεμβρίου!