8ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας

Κερδίστε free pass

LIFOTEAM 13.11.2014 | 13:27

Το 8ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας, μια διοργάνωση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, έχει ξεκινήσει δυναμικά από τις 12 και θα συνεχίσει έως και τις 26 Νοεμβρίου 2014 παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του. 

 

Πρόκειται για την πέμπτη εκδήλωση που διοργανώνει η Ταινιοθήκη της Ελλάδος στo πλαίσιο της πράξης «Η Κινηματογραφοφιλία στη Νέα Εποχή»(Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής / ΠΕΠ Αττικής 2007-2013) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ. H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Μέσα στα πλαίσια αυτά η Ταινιοθήκη της Ελλάδος προσφέρει σε 6 νικητές, ατομικά free passes για να παρακολουθήσουν έως και 10 προβολές στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. 

 

Τα Free Passes χωρίζονται σε δύο εβδομάδες προβολών, γιαυτό για να λάβετε μέρος θα πρέπει:

 

Α) Για τις προβολές της 1ης εβδομάδας 14-18 Νοεμβρίου:

Να στείλετε e-mail έως και την Παρασκευή 14/11 (12:00) στο [email protected] με τίτλο «free pass 1ης εβδομάδας» αναγράφοντας στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας.

 

Β) Για τις προβολές της 2ης εβδομάδας 19-26 Νοεμβρίου:

Να στείλετε e-mail έως και την Τετάρτη 19/11 (12:00) στο [email protected] με τίτλο «free pass 2ης εβδομάδας» αναγράφοντας στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας.

 

Την Παρασκευή 14/11 θα δοθούν τα 3 πρώτα ατομικά free pass για τις προβολές 14-18 Νοεμβρίου ενώ την Τετάρτη 19/11 θα δοθούν και τα υπόλοιπα .

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

 

 

Το φεστιβάλ επιχειρεί να αναδείξει την πρωτοπορία, όπου και όποτε αυτή έρχεται να ανατρέψει συμβάσεις και συστήματα στον παγκόσμιο κινηματογράφο, έχει ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία στην απαίτηση του ελληνικού κοινού για μια σύγχρονη εστία που θα καλλιεργήσει την κινηματογραφοφιλία, στην πιο πολυδιάστατη μορφή της.